Långt Känslosamt inlägg

Hej på er! Hoppas det är bra med er, med mig är det helt okej.

Shit va veckorna går fort alltså, de bara springer iväg och det är bara en månad kvar till jul?! Jag förstår ingenting, det var ju precis sommar? Jag har inte ens hunnit att tänka på vad jag önskar mig i julklapp, i vanliga fall brukar jag ha en lista som jag fyller på under årets gång haha med saker som jag kommer på. Men i år önskar jag mig inget speciellt. Jag är väldigt nöjd och tacksam över det jag har och jag har insett att julen är så mycket mer än julklappar. Det är faktiskt så mycket roligare att ge och se personers reaktioner än att själv få! Jag älskar att göra andra glada, det mår jag bra av.

Efter allt som hände med vår hund, Sigge, som gick bort för två veckor sen så har jag sörjt så otroligt mycket och det känns som att hela jag är mycket mer närvarande och uppmärksam på omgivningen runt omkring mig. Visst jag är en djup person med mycket tankar och känslor men på något sätt har känslorna blivit ännu större inombords. Att en sån stor del av mitt liv har gått bort gör så fruktansvärt ont och det känns som att det aldrig kommer sluta göra ont just nu, det är en väldigt jobbig period.

Samtidigt försöker jag omringa mig av positiva tankar, att han har det bättre i hundhimlen och att han fick ett kärleksfullt liv tillsammans med oss! Men det är så skrämmande hur något som betyder så otrolig mycket för en kan försvinna bara sådär? Allting gick så himla fort, men tur var väll det, för hans skull.

Det är inte som förut, det är väldigt tomt och jag inbillar mig varje gång jag ser en svart väska eller liknande ligga på golvet att det är Sigge som ligger där. Ibland får jag för mig att jag hör hur han går på golvet och hur han äter från matskålen, men det är ju bara önsketänkande. Vi har fortfarande matskålarna framme, hans leksaker ligger i korgen där dem brukar att ligga och hans hårborste innehåller massa hår. Allt för att få påminnas om honom. Det är så konstigt utan honom för han tillhörde familjen. Men han slipper ha ont och han hade ett underbart liv, det är det viktigaste!


Det jag skulle komma fram till är att det har fått mig att ta vara på varje tillfälle och varenda sekund tillsammans med mina nära och kära och personer som betyder allt för mig. En dag kan det vara försent och det sista jag vill är att påminnas om hur egoistisk man var, att man inte brydde sig tillräckligt för att man tog alla lite för givet.

Jag tycker verkligen att vi människor har blivit så otroligt egoistiska på senare tid och när vi visar att vi bryr oss så känns det så himla ytligt, håller ni inte med? Är det verkligen äkta bakom dom där ”❤️❤️” på en Instagram kommentar? Bryr dom sig verkligen? Förr i tiden tog man sig tid för andra och ringde upp för att visa sin kärlek. Numer är det så enkelt att slänga iväg en kommentar eller skicka ett sms...

Det kanske bara är jag, men som sagt, jag är en person fylld med tankar och känslor. Det jag vet är att jag inte vill vara den personen. Men alla ser tyvärr inte det här. Man är helt enkelt för upptagen att se på sig själv och sina egna behov.

Kära läsare, ta hand om de ni bryr er om och de som bryr sig om er, livet är kort och oförutsägbart! Lev i nuet, ta hand om varandra och var inte alltid så egoistisk, man vet aldrig när det kan vara försent.

Ojoj vilket känslosamt inlägg detta blev.. Kände bara för att skriva av mig, det lättar på hjärtat så mycket!


Ha det bra så länge

  • Nära Årosvägen, Råda

Gillar

Kommentarer

Prenumerera