HEJ ALLIHOPA 

(I fredags) åkte jag till mina kompisar Tindra och Tea. Jag och Tea sov över hos Tindra i hennes husvagn. Det var jättemysigt och kul.

(I lördags) åkte vi till Kinnekulle. Vi tittade i en grotta. Jag hittade massa stenar. Efter det så åkte vi till Lasses grotta, det var 100 år sedan det bodde en fru (Inger) och en man (Lasse). Tänk att dom bodde där då, jag menar det fanns ju hus då som idag. Husen var nästan likadana som nu fast det fanns ingen elektricitet. Det är ganska coolt att dom jagade djur och åt dom. Dom hade inget vatten men dom klarade sig i många år ändå. Sedan letade vi efter skatter eller Geocaching som det egentligen heter. Efter det så åkte vi till stan där vi fick ett nummer och så lottade dom ut några. Jag vann ingenting men min lillebror Hugo vann en väst.    

Idag (söndag) ska jag åka till Camp Aktive med min kompis Ida, mamma och lillebror Hugo. 

DET KANSKE KOMMER EN VIDEO ELLER BILD FRÅN CAMP ACTIVE. 

GOODBYE.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

I fredags åkte jag till tandläkaren och drog ut en tand. Det gjorde inte så ont som tur var. Efter det åkte jag hem för att det blödde så mycket. När det hade slutat blöda åkte jag till skolan.

Skolan slutade kl 13.00 så det var en kort dag. Efter skolan åkte jag hem till Tea. Vi hade jätte kul. Kl: 19.00 åkte jag hem för att titta på Let´s Dance. Jag hade en mysig kväll.

I lördags åkte jag och pappa till farmor och farfar. Då gick jag och farmor till ett köpcenter. När vi kom tillbaka fick vi mat. Sedan åkte jag till Tea för att sova över. Det var en jätte bra kväll.

Idag (söndag) åt vi frukost sedan hoppade vi studsmatta, länge länge. Kl: 14.00 åkte jag hem. Nu ska jag åka och träna fotboll.

Likes

Comments

Hej igen! Idag har jag och min familj gått tipspromenad. Vi vann ingenting : -( Men sedan åkte vi till min mormor och åt mat med mina kusiner. det blev jätte god mat. Innan vi åt efterrätten gick vi till en lekplats. Alla kusinerna blev trötta  efter ett tag så vi gick tillbaka till mormor. När vi kom in stod en supergod tårta på bordet.

Likes

Comments

Hej allihopa! Det här är min blogg. Här ska jag lägga upp bilder på vad jag gör. Ni får gärna ställa frågor till mig och jag kommer svara på dom flesta. Jag hoppas att ni vill fortsätta att titta på min blogg. 

Likes

Comments