💏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Todays plans;
~~~~~~~~~~~~
Har körlektion
Måste köpa en ny Bronzer.. Beslutsångest
Göra 2 internet tester
~~~~~~~~~~~~

Jobbig dag va? Eller inte 🙊

Likes

Comments

Haft en riktig slapp söndag med mitt hjärta.. Så skönt!🌺🌸

Likes

Comments

Helg, skönt!
Haft en intensiv vecka med både körlektioner och teori. Gårdagens lektion blev inställd dock.. Så skulle haft en heldag med bara plugg, men orkade inte ens öppna boken.. Så får ta igen det idag istället! Det står att det ska vara regnigt idag, så då är det ju perfekt att vara inne!

Har inga direkta planer för idag än så länge så är öppen för förslag.

Trevlig lördag på er!😘

Likes

Comments

Jag är en riktig morgonmänniska. Jag vaknar typ alltid innan 8 på helger, och på vardagar tycker jag aldrig att det är jobbigt när klockan ringer och jag ska till jobbet.. Idag har jag min första körlektion vid 11 ca, och jag hade planerat en riktigt lång sovmorgon, men jag vaknar halv 7 och är jätte utvilad och pigg. #storyofmylife👵

Idag så har jag inte hunnit planera än vad jag vill göra, men antar att det blir lite plugg.. Och sen ikväll ska jag å Jeppe nog köpa räkor, mmm!

😏🌸

Likes

Comments

Sitter just nu hemma och bara chillar. Har haft körlektion nu på morgonkvisten å det gick jätte bra!
Det har hänt något konstigt med min blogg så har haft problem med att publicera inlägg 😅
Så hoppas detta kommer se bra ut.

Har beställt jätte mycket grejer som kommit hem som egentligen hade velat visa, men tar det i ett senare inlägg..

Idag blir det bara plugg, som vanligt.. Längtar tills Jeppe slutar jobbet så vi kan kolla gårdagens avsnitt av PH. Vi somnar alltid innan det börjar så får kolla dan efter.. Funkar lika bra det!
💞

Likes

Comments

I tisdags påbörjade jag min intensivkurs på körkortspecialisten. Den håller på i 2 veckor som sagt. Kör 80 min varje dag,samt pluggar teori hemifrån.
Är så taggad på att ta körkort nu så de e helt otroligt. Dock är det väldigt intensivt och blir lite jobbigt med teorin .. Men man får anstränga sig lite.
Är jätte kul att köra iallafall 😎

Likes

Comments

Denna helgen har jag åstadkommit mer än vanligt. I fredags efter jobbet åkte jag hem till rebecca för en liten avskedsfika ish , det var jättemysigt. Sara ylva Frida å Jim var med också.

Igår så kollade jag å Emma på film typ hela dagen och var inte ens utomhus i de fina vädret 😂 men på kvällen sedan så gick jag över till Camilla med en flaska bubbel, och det blev väl lite mer alkohol ... Så vi gick ut på krogen i kba. Var jättemysigt verkligen, och vi kom hem i hyfsad tid. Har sovit jättedåligt hela natten så har varit ett vrak idag 😴

Och idag så har vart med Jesper. Vi köpte sushi och åkte till stranden å hade det jätte mysigt! Synd att det blåser så mycket bara.. Fick soya på mina byxor 😭
Efter det va vi hos han en stund, sen körde han hem mig. Så nu ligger jag å emmis i sängen å äter chips å kollar på film!
Det blir en tidig kväll för mig...

Ser såå mycket fram emot den kommande veckan då jag påbörjar intensiv kursen på körkortspecialisten. Är så jävla taggad!
👊

Likes

Comments

Idag har det vart en riktigt bra dag!
Vaknade upp hemma hos Jeppe, käkade jättegod frukost å hade en jätte mysig morgon. Sedan åkte jag till sara och vi färgade mitt hår, och sedan så åkte vi och bada vid lygnern. Det har ju vart guld väder idag💞 det var faktiskt helt ok skönt i vattnet, båda lyckades doppa sig!
Sedan så måste jag berätta en jätterolig grej. Jesper har fått nytt jobb, som lärling på en el- firma! Hur nice egentligen!?
Och jag själv fick också intressanta nyheter på jobbfronten idag, men tänker inte berätta något.. Än.. 😏😏

Nu blir det läggdags.. Imorn blir det jobb mellan 9.15-16.45.. Sedan så blir det lite kalas..
😽😽

Likes

Comments

Beställt hem 2 finfina produkter från madlady.
Blev inspirerad av Therese Lindgren då hon själv hade beställt en av dessa produkter!

Den första är en contouring & blush palette från sleek. Jag använder mig inte av contouring men det funkar ju som solpuder! Denna var faktiskt väldigt billig å prisvärd, rekomenderas!

Det andra är ett simpelt läppstift från nyx. Beställde dock i fel färg 😭
Så det var lite mörkare än vad jag hade väntat mig... Sparar detta till vintern istället tror jag 🌺

Likes

Comments