För exakt ett år sedan 23/10-2015 gjorde jag mitt sensate inlägg. IM BAAACK BITCHEES!! With backup! Nu är vi 2 så det kommer förhoppningsvis fler inlägg!
Jag förstår inte hur jag har kunnat hålla mig i ett år utan att klaga på saker som jag stör mig på, på min fina lilla blogg.

ALRIGHT LETS GO HERE IS A LIST! :
1- Brinnande papperskorgar.
Det var bara en vanlig dag, jag var påväg till jobbet, jag var nästan glad och vet ni vad jag fucking ser?? En brinnande jävla papperskorg. Är människor störda i hela sina huvuden eller. fucking fimpa din äckliga cancerpinne innan du slänger den. ÅH.
2- Jobbiga kunder på mitt nya jobb.
No comments här. just no.
3- SL!!!!
Som vanligt så är SL lika chockade över faktumet att vi bor i Sverige. Det är oktober, dvs HÖST, och SL trafiken spårar ur pga "hala spår" och "löv på spåren". Really bitch?
4- Hundägare
Folk som inte plockar upp hundbajs. Ni kollar runt er och tror att ni är sneaky som lämnar hundbajset på marken när ingen ser. Well, guess what, jag fucking såg dig. Jag hoppas din hund bajsar i din hall när du inte är hemma och att du sedan halkar på den och bryter din arm så du har nåt att skylla på när du inte plockar upp bajset.
5- Skrikande barn.
Kan mammorna snälla trösta sina barn när de får damp och skriker i tunnelbanan. Jag orkar inte höra den skrika. Fan trösta den istället för att skita i och babbla med din kompis. SÄMST DU ÄR.
6- PokemonGÅÅÅÅÅÅ
Se er för när ni fucking jagar era fula rattatas. Stäng fucking av den där äckliga melodin. Jag vill inte höra den på tunnelbanan snälla nej.
7- Jehovasvittnen
Jag vill inte träffa er om inte jag har bjudit hem er. Jag fick stänga av min serie på min LEDIGA dag för att gå och öppna dörren till er?? hell no stick.
8- Kassaköer
Folk som står mellan 2 kassor för att se vilken som går fortast. Fan ställ dig i den högra eller vänstra. Jag vet fan inte vart jag kan stå då om du står i mitten.
9- Tinder
Jag hade tinder i 24 h och fuck vad alla är thirsty bitches. Vem fan slösar ens pengar på tider premium. OMFG PEEEPZZZ
10. Tunnelbanan
Folk som har saker åp platserna när det är 10 människor som står upp runt omkring er. Idag var det en tjej som hade ett FLAK med öl på en plats. När jag bad henne ta bort den så sucka hon och när jag satte mig ner så lutade föaket lite på mig- helt seriöst vadfan människa


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Människor som sätter dig bredvid en på en bänk och tänder en cigarett.
Fan när man sitter där och andas in röken så önskar man nästan att man mår så dåligt av det en gång så man spyr på den människan.
Dessutom så luktar kläderna och håret efteråt. Mitt nyduschade doftande hår.

Så ego att göra så. Tänk på andra nästa gång ni gör så.

Hadeee

Likes

Comments

Alltså när någon släpper sig i en trång buss.
Helt seriöst det luktar så illa. Herregud kan inte man vänta tills man går ut eller.

Likes

Comments

Godmorgon?

Nu är det som vanligt när jag kommer till min hållplats att det sitter 2 människor på en bänk som egentligen får minst 3 Pers plats på.
Seriöst människor kan ni lära er att det finns några andra runt omkring er.

I know you love me,
- Elinau

Likes

Comments

Halloj kamrater!
Jag förstår verkligen inte hur damen i grått tänker när hon sätter sir mitt på hela soffan så jag och min mor inte kan sitta tillsammans utan måste ta 2 olika soffor. om hon bara skulle flytta på sig någon decimeter så skulle vi 2 få plats där.
Alltså really vad är det för fel på människor.

I know you love me,
-Elinau

Likes

Comments

Hejhej!
Det bästa som finns är ju att få stå när det är 10 min kvar tills bussen kommer. Inte för att jag har någonting emot att stå, jag står upp om det inte finns plats på bänken. Men när det är 2 pers som tar upp hela bänken för 4 blir man ju lack.
Fan kan folk tänka lite att det står typ 8 Pers runt omkring som också kanske skulle vilja sitta?

När jag stiger på bussen så finns det ca 5 lediga platser, men tror ni att man kan ta någon jävla plats eller? Nej för folk ska ju ha sina väskor på platserna bredvid. Ingen vill ju se att bussen är full och att några inte har någonstans att sitta för att det är en väska som är på sittplatsen.
Det värsta av allt är att folk blir sura när man ber dom att ta bort väskan så man också kan sitta?! Bitch, fucking stå upp i mitten av den gungande bussen med din väska och se hur kul det är :)

You know you love me,
-Elinau

Likes

Comments

Alltså när man har bråttom till tåget. springer som en galning med sin träningsväska och datorväska. Så går det upp en familj som tar upp hela trappan så man måste gå efter dom till deras fucking takt. Ser dom fucking inte att en människa försöker hinna med ett fucking tåg eller.
En familj som försöker ta upp barnvagnen och så går en människa sakta bredvid. TAR UPP HELA JÄVLA TRAPPAN.
och vet ni vad?! Jo, jag missade tågjäveln😊

You know you love me,
- Elinau

Likes

Comments

Kan börja med att skriva vad som hände igår efter mitt jobb. Kan berätta lite kort att jag har 2 jobb. Jobbar på friends Arena som arenavärd och så jobbar jag på en kakaoke bar. På baren slutar man assent så jag brukar vara hemma vid 5 tiden. Jag jobbar bara fredagar och lördagar så det betyder att jag får alltid åka nattbuss full med lulliga/fulla människor. Vissa sover på bussen så det är ju chill men vissa har ju fan för mycket energi.

Så nu kan jag komma till saken. Satt bredvd en kille som åt donken, det stank donken över hela bussen okej. Vi satt åt fel håll så vi åkte baklänges så jag började må illa heh. Iaf så kom det helt plötsligt killens fulla kompis och började prata med honom. Till slut började han peta på min mobil och flina, erbjöd mig cola.. Haha det var lite kul.
När dom var på väg ut så bad den nyktra killen om ursäkt för sin kompis, det var lite fint tyckte jag,

You know you love me,
- ElinaU


Likes

Comments

Yes så jag ska nu börja skriva om allt som gör mig sur, Alla jävla människor som inte kan bete sig bra när dom är bland folk. Bara tänker på sig själv osv.
Blir alltid så lack så nu kan jag skriva ner mina problem.

Och ja jag vet att det är Gossips Girls avslut som jag har snott. Det behöver inte ni påpeka.
You know you love me,
- ElinaULikes

Comments