Wednesday

Hej !

Som jag skrev i tidigare inlägg så gick jag upp vid åtta-tiden och fixade lite frukost.
Dock så är jag aningen gladare nu då jag faktiskt, tro det eller ej, hittade ett sätt att redigera mina bilder trots allt ! Tack vare Windows 8 så kan man göra det enkelt genom datorns egna program eller vad man ska säga. Jag kräver inte så avancerad redigering så jag bara ändrar ljus och lite färg på mina bilder. Men det jag hittade fungerar alldeles utmärkt ! Så nu är jag glad igen, haha.

Idag har vi APT på jobbet, mellan ett och fyra. Det är mitt första APT någonsin haha så jag tycker faktiskt att det ska bli lite roligt. Intressant att se vad som tas upp och lite sådant.
Tänkte faktiskt att jag skulle försöka cykla in till Kungsbacka idag. Jag skulle ju egentligen gått ut och tagit en promenad igår, men verken orken eller vädret var med mig på den fronten igårkväll. Men idag är i alla fall vädret med mig, så får bara hoppas att orken hänger med den med. Behöver verkligen komma igång med träningen igen. Känner mig så extremt lat haha. Men håller fortfarande på att komma tillbaka till livet efter att jag åkte in förra veckan. Det tar ett litet tag att komma tillbaka till samma tempo som tidigare. Dock är inte det en riktig ursäkt heller, då jag inte har tränat på ett bra tag innan det heller haha. Men men, jag ska komma igång. Förr eller senare så ska jag bli duktig igen.

Hoppas alla får en bra dag. Nu ska jag försöka få gjort lite grejer här hemma.
Skriver mer sedan. Ha det så bra sålänge :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229