Onsdag

Hej !

Hämtade Bailey när jag hade vaknat och ätit frukost. Var ute och lekte en stund en stund på gräsmattan tills grabbarna bestämde sig för att de inte kunde hålla sams idag. Så jag lämnade Kenai hemma och gick en långpromenad med Bailey och körde sedan hem honom.

Jag och Kenai åkte upp till klubben en stund och tränade lite. Vi var helt ensamma och det var lite skräckblandad förtjusning i det haha. Men träningen gick ändå ganska bra.

Åkte sedan hem och lagade lite mat. Såg ett avsnitt av PLL och åkte sedan till Kungsbacka för att rasta Bailey en gång till innan Hanna slutade jobba.

Därefter åkte jag hem och fixade mig för middag och bowling med Peter, David, Felicia och Adam. Vi möttes på Tullen och åt lite mat och efter det åkte vi till bowlingen. Jag är nöjd med min andraplats faktiskt.

Åkte sedan hem och har inte gjort så mycket sedan dess. Mamma var här en stund och var lite moraliskt stöd när jag tog bort förbandet på armen. Det ser faktiskt rätt bra ut nu. Skönt det !

Nu blir det läggdags. Imorgon jobbar jag dubbelpass så Kenai ska vara hos pappa. Kommer vara lagom färdig imorgonkväll alltså haha.

Skriver mer imorgon.
Ha det bra så länge 😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229