Lördagkväll i lugn och ro

Hej !

Vaknade vid sju-tiden i morse och kunde inte riktigt somna om. Låg med telefonen i sängen i typ en halvtimme innan jag gick upp. Åt frukost, duschade och satte mig och pluggade. Vid halv tio-tiden eller någonting gick Joel upp och vid halv elva slutade jag plugga och förflyttade mig istället till soffan. Så skönt att bara lägga sig där och halvdö en stund.
Började göra i ordning mig för att åka in till Kungsbacka vid tolv. Köpte faktiskt bra presenter till Isak och ha blev faktiskt nöjd. Så det gick ju i alla fall bra, haha.
Vid två-tiden åkte vi från Kungsmässan, dock åt varsitt håll. Joel skulle till Göteborg och jag skulle hem. Åkte dockhem till mamma och dem istället och var där tills jag skulle möta Joel igen vid fem. Fick pratat och myst lite med dem, samt fick en nytvättad bil (som Johnny har lovat mig nu i en månad eller något). Men nu är hon ren, min lilla Goxy.
Var hemma hos Joels föräldrar vid sex-tiden ungefär. Åt supergod middag och satt och pratade allihop. Åkte därifrån vid halv nio ungefär. Joel lyckades få tar på en biljett till Jävlaranamma så han är där nu. Så jag åkte hem, öppnade en flaska vin och ska bara koppla av och njuta av att det är lördag, och jag faktiskt är ledig.
Imorgon blir det nya äventyr.

Hoppas du som läser nu har haft en bra dag.
Jag skriver mer imorgon. Ha det bra så länge 😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229