En lyckad dag med massa plugg

Hej !

Gick upp strax efter sju någon gång och körde Joel till bussen och hans bror till skolan. Åkte sedan hem, åt frukost och gjorde mig i ordning för att följa med Carro till tandläkaren.
Det är också en rolig historia... Vi åkte till fel tandläkarmottagning för att de inte hade skrivit vart hon skulle, sedan hade de inte tid för henne så vi åkte hem. Lagom kul för stackars Carro som gick upp, åkte dit och sedan visar det sig vara fel, och då har de "inte tid för henne" så hon får åka hem och få en ny tid en annan dag... I feel sorry for you, bro !

Väl hemma igen satt jag mig och pluggade. Satt väl i två timmar eller något sedan ringde mormor. Åkte med henne till min morbror för att titta på lite grejer som han hade lagt undan i fall jag ville ha. Åkte sedan hem igen och fortsatte att plugga. Så ja. Här har jag suttit. På min rumpa. I min säng. Hela dagen. Rumpan börjar smått domna bort nu känner jag, men jag har mycket att plugga. Så den får helt enkelt vara bortdomnad en stund till.

Imorgon blir det jobb mellan tolv och fyra. Ett kort härligt pass som passar alldeles utmärkt när man har mycket att plugga. Onsdagens pass är dock mindre att se fram emot då det är ett dubbelpass. Men men, får ta med böcker och dator och sitta och plugga på rasten.

Nu får jag återgå till mitt effektiva pluggande.
Ha det bra sålänge 😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229