En bättre helg

Hej !

Nu ligger jag i min säng. Nerbäddad och egentligen ganska redo för att sova. Ändå tänka jag skriva en inlägg innan. Ett inlägg om min helg. För det är ju sååå spännande.

Jobbade till tre i fredags. Åkte hem, packade och duschade. Hämtade Fredrik, köpte godis och hyrde film. Sedan bar det av mot deras torp i Skene ! Supermysigt verkligen ! Sov där till på lördag och då tog vi oss en mysig skogspromenad. Kenai älskade det att bara få springa runt och vara. Hittade en kantarell och massor med lingon och blåbär. Massa andra läskiga svampar hittade vi också men jaja.Var även på bio i lördags och såg The Nun. Inget att rekommendera faktiskt. Tyvärr. Tyckte inte den var bra alls.

Sov hos Fredrik till idag.
Idag var sista gången på valpkursen. Tyvärr hade Kenai fokus på allt annat förutom mig idag, så det gick inte så jätte bra. Synd, men är nöjd i alla fall. Är så stolt över min pälsboll (och mig ) för hur mycket han (och jag) har utvecklats och lärt sig.

Efter valpkursen körde jag hem Fredrik och släppte av Kenai hemma. Sedan åkte jag till ishallen med Tilda och Linus för att åka lite skridskor. Rotade fram mina jag hade hemma hos mamma och sedan bar det av mot ishallen.
Har seriöst inte stått på ett par skridskor sedan gymnasiet typ men det gick faktiskt ganska okej. Kul var det i alla fall !

Hade ingenting att göra sedan så ringde Vendela och åkte till henne i Gråbo. Vi tog en långpromenad i skogen vilket var supermysigt !
Var hemma igen vid sjutiden.
Hoppade in i duschen och diskade och sedan kom Amanda förbi, men åkte efter en stund igen.Nu är jag som sagt redo för sängen.
Sov så gott så hörs vi.

Skriver mer imorgon.
Ha det bra så länge 😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229