Header

som jag alltid skriver så är jag alltid ute och promenerar med martina eller någonannan och oftast så promenerar vi till maxi, köper massa gott sen sätter vi oss någonstans och har allmänt mysigt tillsammans. vi hade lika gärna kunnat sitta hemma hos mig tex, eller hos dom men hela saken är att vara ute och bara njuta och snacka. tycker det är jätte mysigt!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

bloggen har tyvärr blivit lite drabbad då jag håller på att ändra om en massa och det är därför jag inte har hunnit uppdatera men om någon dag kommer allt vara nytt, snyggt och jag kommer uppdatera mer😄 kommer att berätta mycket mer om mina drömmar, mitt intresse för mode, kommer vara ännu mer tips om både smink mode och allt annat jag kan en del om!
dock så måste jag få i ordning allt innan jag kan på börja detta och det hoppas jag ni förstår.

hade en jätte mysig dag igår då jag och martina satte oss ute med lite picknick, jordgubbar, körsbär, burn dricka och satt och snackade i timmar medans solen värme oss, vi passade på att köra lite gymnastik också vilket jag kommer visa er mer av imorgon! idag så har jag umgåtts med natalie. även vi hade otroligt mysigt, efter massa snack och skratt så satte vi oss vid en lekplats för att .. återigen snacka. på denna lekplats gick vi loss och ''lekte'' att vi var med i fångarna på fortet 😂 vi är så omogna ibland.. sen vandrade vi ute i naturen och efter att vi hade gått så mycket så bestämde vi oss för att dela en pizza!! trots att jag jobbar varje dag så får jag ändå njuta av det underbara sommaren har att erbjuda tillsammans med mina fina vänner. nu ska jag kolla klart ett avsnitt från the hills sen blir det läggdags!

Likes

Comments

Hoppas ni alla hade en jätte bra midsommar för det hade jag. Dansade och festade hela natten lång och mår en aning dålig idag ;) men det är väl sånt som hör till? Kollar just nu på the hills och ska snart träffa Martina för lite bakis mys med pizza och sen ska vi åka och sola!


Likes

Comments

Godmorgon och glad midsommar!! Otroligt skönt att jag bara behövde jobba 4 dagar denna veckan, så jag hann vila ut mig lite nu inför ikväll. Ikväll ska jag och mina polare vara samlade för att grilla, snacka och festa hela natten lång. Som det ser ut nu så ska ju vädret faktiskt bli helt okej? Känns ju skit bra :D nu ska jag ut och leta blommor, måste ju ha en krans !


Likes

Comments

Godmorgon! Fick gå upp extra tidigt idag då det var lite saker som skulle fixas imorse, nu är jag dock på väg till jobb med en stor kaffe i min hand, är så sjukt trött idag.. Men det är alltid första veckan som är värst sen vänjer man sig i stort sätt? Btw, planerade ganska mycket till min Australien resa igår och blir bara mer och mer taggad :D berättar mer för er sen, nu är det jobb som väntar!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw