Söndag... Segaste dagen på hela veckan. Jag var iväg mitt på dagen idag och träffade mammas kompis Susanne samt hennes två schäfrar, världens sötnosar! Hon Gav mig lite tips och saker jag kan träna på tills jag ska börja med att gå på utställningar med Akila. Det var super bra och jag lärde mig en hel del nytt, så det var roligt. Nu så ska jag sätta mig och plugga resten av dagen...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! I fredags så var jag, Mimmi, Emma, Simon, Dennis och Mathias ut på Udda och käkade. Det var hur mysigt som helst, Verkligen en kväll som måste göras om så snart som möjligt. Efter att vi ätit där och tagit någon drink så drog vi vidare till Oscars där vi spenderade resten av kvällen. En kung kväll med underbara personer helt enkelt.

Likes

Comments

Igår på dagen så var jag som sagt ut på en prommis med Ida och hundarna i skogen. Ida lyckades ta några bilder men vissa blev lite suddiga, det är inte så lätt att fota två busiga staffar haha.

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! Jag somnade vid halv 1 igår och vaknade runt halv 10, så skönt att somna i tid. Småtjejerna ligger fortfarande och sover, trötta hundar jag har haha. Ska snart kliva upp och käka frukost och duscha. För vid 12 ska jag iväg och träffa Ida så att våra busfrön får springa av sig lite. Armada kommer dock få stanna hemma eftersom hon inte är helt återställd än efter operationen hon gjorde i slutet av förra året. Min lilla skatt måste bli frisk snart❤

Likes

Comments

Haft en riktigt bra kväll med Mimmi, Filip och Anton. Vi grillade, spelade kubb, lirade kort och bara softade. Riktigt härligt!

Likes

Comments

Hade en kanon kväll igår, slutade inte riktigt som planerat men den slutade ändå bra. Vi förade hemma hos Cissi och drog senare in till Hudik där vi satt på någon krog och pratade. En bra kväll med bra människor!

Jag sov hos Elin och Fredrik, så jag har flummat runt med Elin hela dagen vilket vi båda verkligen behövde! Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, det är så skönt att ha en sån vän som du kan prata om allt med. Vad du än säger så vet du att den här personen absolut inte dömmer dig, love it!

Sisters at heart, partners in crime❤

Likes

Comments

Hello! Igår blev det utgång med trevliga människor. Träffade även en kompis då som jag inte har träffat på flera år, så det var kul!

Just nu så myser jag med 2 hundar och pluggar psykologi. Ska snart göra mig i ordning och glida mot Hudik för att fira en kompis!

Likes

Comments

Godmorgon! Ligger i sängen och myser med 2 trötta hundar som vill ligga så nära som möjligt och kollar träningskläder på internet.. Har för tillfället Akila över magen och Armada på armen haha, tröttmössorna. Ska snart kliva upp och gå ut med brudarna, efter det så blir det plugg och träna med Mimmi! Kanske tar ett break och åker till birsta, får se om den saken.

Never let them change you

Likes

Comments

Ikväll har jag myst framför filmen Ted med mamma och mina hundar. Så underbart!

Mina stjärnor🌟

Likes

Comments

Tjena tjena! Igår så tränade jag och Mimmi, armar och mage låg i fokus. Det var sjukt jobbigt och jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö där ett tag haha. Men vi kämpade oss igenom det! Så idag har jag världens träningsvärk i hela kroppen. Promenaden jag och Mimmi gick hjälpte lite men jag hoppas det mesta har släppt tills vi ska träna imorgon igen...

Akila var så mysig igår innan träningspasset, min lilla korv❤​

Likes

Comments