Hej! Nu hade jag bara tänkt att göra en liten update på bloggen eftersom d va ett tag sen sist😅

Dehär med självförtroende hörrni, det är nåt som nästan alla behöver bli bättre på! Man måste lära sig att älska sig själv och att tro på sej själv. Nu kanske jag får det att låta lätt som en plätt men jag förstår er, det är svårt i början! Jag själv vet om att jag har ett bra självförtroende, som ni precis märkte😂 Men för er som har dåligt självförtroende och känner att ni kanske vill öva upp det lite så tänkte jag nu ge er 5 tips på att få ett bättre självförtroende och självkänsla❤️1. Va inte rädd för att ge komplimanger till dej själv. Tycker du att du t.e.x ser jättebra ut i en tröja, säg det! Ett tips är att ställa sig framför en spegel hemma, titta på dig själv och ge dig komplimanger

2. Beröm dig själv! Har du gjort något du är stolt över så måste du säga det!
Bli också bättre på att ta emot beröm och komplimanger. Istället för att tycka att det är pinsamt, kan du ta ett djupt andetag, säga tack och låta det som personen säger sjunka in och tillåta dig att vara glad för det.3. Döda dina negativa tankar

Många tänker ofta saker som "det klarar jag inte" Försök ändra tankemönster till "det här klarar jag" eller "jag ska göra mitt bästa"
Ett tips är att på kvällen innan du lägger dig skriva ner fem positiva saker som har hänt under dagen, på så sätt skiftar du dina tankar!

4. Försök att inte tänka så mycket på jobbiga saker som hänt. Visst kan man behöva vara ledsen en period när något jobbigt har hänt. det är helt okej. Sen kan du börja tänka på saker som gör dig glad.


5.Försök att inte jämföra dig med andra. Tänk på att de som verkar mest lyckade och självsäkra, kan ha en massa jobbiga tankar när ingen ser.
Hoppas att iallafall några av tipsen kan hjälpa!ni får ha det riktigt bra nu så ses vi❤️❤️❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej💫😂❤️ idag har jag först varit på igångsättningslägret som vanligt😂👌🏽 gick jättebra idag👍🏼 vi va i stallet rätt så länge tills vi fick en såndära sjukt jäkla random idé att vi skulle bada😂 så jag, Josse, Nora o Jessica åkte till ekudden o bada klockan sju på kvällen😂👊🏼 men det va verkligen hur roligt som helst😍 dock lite konstiga besökare eller vad man ska säga😂👌🏽 älskar dessa tjejer obeskrivligt mycket💫❤️ ni är värda mer än guld!💕💕 imorgon ska vi också cykla till ekudden och bada efter att vi har ridit. Vi ska nog även spela minigolf o äta glass så det kommer bli superkul!🎀 nu kommer jag typ inte på något mer jag ska skriva så jag avslutar detta inlägg här och hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej allihopa!😂💕 idag va det igångsättning av hästarna då de har gått på sommarbete och blivit lite tjocka ett tag nu😂😘 Jag hade Gidde o är en av de nya hästarna. Tyckte faktiskt att det gick riktigt bra och det känns som att han kommer bli en toppen bra ridskolehäst!💕 idag va ju första dan så vi skrittade bara och körde lite kadrilj bara för att göra det lite roligare, haha. Efter det red jag Toby också!😘 planerna för imorgon ser väl typ likadana ut. Ska först rida Gidde och sen Toby😘 känns riktigt bra och kul att träffa hela stallgänget igen! Har saknat de så mycket❤️❤️

Gidde❤️😍👌🏽

Toby😍❤️😘

Likes

Comments

De ordnar massa jävla cirkusar bara för att vi ska ha roligt. Säger inte att alla som läser är elaka elr något för jag vet ju att alla inte går på cirkus och alla inte gillar cirkus men de som gillar cirkus, asså tänk efter, hur tror ni att djuren på cirkusen blir behandlade?! Vi tar ett exempel, en elefant ställer sig inte på en pall frivilligt! De blir slagna och tvingade till att göra massa jävla trix och människor sitter och skrattar åt det! Asså cirkus borde förbjudas enligt mig.

Här kommer en film som kanske kommer ändra någras syn på cirkus

Likes

Comments