Ännu en arbetsdag avklarad och jag är helt utpumpad på energi.. Att jobba i hemtjänsten tar mer på krafterna än vad man tror speciellt när man hamnar efter i schemat redan första morgon besöket och efter lunch 😅 dessutom hjälper det inte heller när man inte får skjuts längre utan måste cykla hela tiden..  Men men cykling är ju ändå bra träning 🚲 💪

Jag trivs väldigt bra med mitt jobb och med de brukarna jag gåt till och de tycker om mig så det är ju inget dåligt med det, dock är det ju dem dagarna man inte har energi eller mår så bra men det tycker ju inte jag ska gå ut över dem, de dagarna kan de försöka få en på bättre humör och det uppskattas ju alltid!

Det var väll allt för den här gången och ett riktigt första blogginlägg 😊

Likes

Comments

Som det står i beskrivningen så heter jag då Elina Larsson, jag är 20 år gammal och bor 3 mil utanför Borås i en liten by som heter Sexdrega. Jag har inte bott där så länge, ungefär 2 månader. Jag flyttade då in med min pojkvän men innan dess bodde jag i Sjömarken där jag är born and raised!
Jag har också två diagnoser som jag kommer skriva lite om här hade jag tänkt nämligen ADHD och autismliknande tillstånd, vissa dagar älskar man det och sen tvärtom 😅
Det var i alla fall en start för den här bloggen som jag kände tvång att skapa klockan två inatt när jag skulle upp och jobba sen haha.. Men här kommer jag skriva lite olika, det märker vi vad det blir!

Likes

Comments