Hejhej, hur har er helg vart? min helg har vart skön, rätt lugn men ändå kul.

I fredags körde vi orientering på idrotten vilket var kul då det var väldigt fritt och ganska oseriöst eftersom vi hade vikarie. Efter skolan skulle jag, Filippa & Mitra se get out. Sagt och gjort. Oklart vad jag tyckte om filmen. Jag hade förväntat mig en skräckfilm och på så sätt blev jag besviken då den inte var läskig, men den var absolut inte dålig.

I lördags var jag på Ekerö hela dagen. Där gjorde jag allt och ingenting:-?
Såg ett slott, åt lite glass, såg en fotbollsmatch osv osv.

Och idag var jag & Ebba och åt Magnum med egenvalda topping. Mööms. Sen skulle vi köpa en subway och dela på, vi båda har ätit där cirka 1 gång, satt killarna som jobbade där tyckte att vi var efterblivna. Menmen vi beslöt oss för att ta en buss till Hammarby sjöstad, dumma som vi är som vi är kollade vi inte noga nog och satte vi oss på helt fel buss och hamnade nånstans jag vet inte vart. :))

Ciao!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej söndag igen. För ovanlighetens skull känns det rätt okej. Jag är rätt nöjd med närvaron just nu. Bra väder och bra människor. Det ända jag har fokuserat på de senaste veckan/ veckorna är att ha kul, vilket jag har haft och kommer fortsätta med, dagarna flyter på snabbare då, helt klart.

Dagen till ära var jag och mamma på Radisson blue och åt deras frukost. Dem hade mycket att välja på och allt var mycket fräscht och gott. Sedan gick vi in i lite butiker och promenerade runt i solen. Efter det mötte jag upp Filippa och även då gick vi runt i butiker. Jag fick med mig ett par "läderbyxor" när jag leta egentligen efter vårgrejer, men jag hittar ingen snygg vårjacka?! Känns som jag har kollat varje butik men jaja. Sen satte vi oss i kungsan och snackade och åt glass iallafall

Ciao

Likes

Comments

Hov1 levererar ny favoritlåt efter favoritlåt. Kommer fortsätta och lyssna på repeat hela natten. TAGGA pigg o fräsch i skolan imorgon

Likes

Comments

Hejhej. Befinner mig i Branäs med min vapendragare och bästa vän Ebba. Vi njuter av sol, offpist turer och svarta backar. Eller inte. Det snöar och är dimmigt, men inget stoppar en scandinavie på skidsemester!!
Sen det där med svarta backar är inte riktigt sant heller, men offpist blev det allt när det gick lite snett i backen. Det spåra och jag flög ner för ett mindre stup. #proffs #skönt #elit.
Så nu har jag lite små ont i ena knät, men det kommer som sagt inte hålla oss borta från backen:)).

Nu ska vi äta och sen vankas mer skidåkning. Hörs!

Likes

Comments

Imorse kom Mitra hem till mig eftersom vi hade sovmorgon och började kl 12. Vi gjorde en jätte god frukost med av pannkakor och jordgubbar och hade en mysig morgon. Fler sovmorgnar tackar vi inte nej till.

Sen är det bara en och en halv vecka kvar till sportlovet förresten. Kämpa kämpa kämpa!!

Likes

Comments

Lite random bilder från de senaste 24h

Likes

Comments

(Visst ser @ceciliaodelstierna ut som William i skam?!)

Igår var jag och klassen i Danderyd och curlade.
?? Tänkte jag först, men det var faktiskt ganska kul och sen var jag och mitt lag farligt bra. Vår grymma karriär blev tyvärr kortvarig, närmare 2 timmar. Nu lämnar vi över tronen till någon annan. Feel free to take it

Hörs!

Likes

Comments