Denna helgen har varit så mysig! Har gjort en massa saker och uppdaterat Instagram två gånger haha.
Det började så bra i fredags när jag åkte till pappa. Har inte varit där på ett tag så det var så kul att träffa alla igen!
På fredagkvällen satt vi bara i soffan och hade hemmamys!
På lördagen åkte vi till Borås på kvällen och hade det allmänt mysigt!
Klockan 19:00 hade vi bokat bord på Eest och där åt vi sushi buffé. Sedan gick vi på bio och kollade på filmen Split. Den var superbra! Vi kom hem kl 23:00 och då kollade vi på film i soffan sen somnade jag haha.
Idag (söndag) har jag inte gjort alls mycket vilket har varit skönt! Man känner hur skolan sliter på en mycket. Det är så skönt att ha lov!
På fredag (den 17:onde) fyller jag år och jag är så taggad!! Kommer nog uppdatera mer då. <33

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Här kommer jag att skriva lite om min vardag och vad jag gör under dagarna. Men jag kan börja med att skriva lite om mig själv. Jag är 14 år och fyller 15 den 17 februari, alltså om bara nån vecka och jag är så taggad! Jag bor utanför en liten stad som heter Ulricehamn. På dagarna tränar jag, pluggar, kollar youtube osv osv som vilken tonåring som helst. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men eftersom skolan tar väldigt mycket tid kommer jag prioritera det först.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag åkte till skolan som vanligt och när jag kom hem så uppdaterade jag min Instagram. Nu ska jag träna och sedan ska jag bara hoppa in i duschen och sen sova. Jag ska försöka uppdatera så fort som möjligt igen!

Likes

Comments