Hej alla!

Förlåt att jag inte ha bloggat på ett tag för har vart upptagen med kursen och så, men i alla så var ju på g-klaven förskola och dansade med klass 4 och dem var jätteduktiga och imon ska jag kanske dit igen och dansa med klass 5 men har inte hört ännu av en som heter eva som är rektor där, på fredag ska jag till Espedalsskolan och dansa med klass 1 och jag hoppas att det kommer att går bra. önskar mig lycka till hehe ^_^ bloggar mer imon eller på fredag <3.

ha det gött puss och kram❤Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej !

Förlåt att jag inte bloggade i fredags för vi hade jättemycket att göra, men i alla fall så dansade jag i torsdag på hults förskola för dom små. Det var jätteroligt och dom var hur gulliga som helst och jätteduktiga och jag frågade dom innan jag skulle sticka om dom tyckte att det var kul att dansa? och det tyckte dom och precis jag och Anna skulle gå så hörde jag en liten flicka säga '' jag ska visa dansen för mamma och pappa''. Man tänkte bara aww så gulligt av henne<3.

Men nu är det ny vecka och nya möjligheter, ska imon och på torsdag till G-klaven och dansa för årkurs 4 och 5, så nu måste man öva lite med danserna. Resten av vecka så ska jag börja söka jobb innan slutet av april, så önska mig lycka till. men jag hoppas att ni kommer få en bra vecka så hörs vi under denna veckan.

puss och kram 😊


Likes

Comments

Hej igen!

Ja imon gäller det, kl.10:00 beger jag och en tjej som heter Anna till Hults förskola för lite dans. Det ska blir jättekul, jag hoppas att barnen kommer att tycka att det ska blir kul. Övade lite grann idag och så ska jag öva när jag kommer hem, sen lite senare ska jag träffa min gamla barndomsbästis Julia och hennes dotter Stephanie och så såklart ska jag kolla på finalen av Sveriges Mästerkock. Hoppas att ni får en bra onsdag och så hörs vi imon, så kan jag skriva hur det gick på Hults förskola.💃

Ni får ha de gött så syns vi Imon önska mig lycka till

Puss och kram
❤️😘

Här kommer en bild från fredags ❤️🙈

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra och har även en bra Tisdag, själv mår man bara bra. Men i alla fall så händer det rätt mkt nu under denna veckan. Jag glömde skriva förra inlägget att jag går på en kurs som heter Kaoskompaniet, det är en kurs inom arbetsförmedlingen. Kaoskompaniet är för dig som vill arbeta med ett projekt om man har ett intresse och vill utveckla det, mitt projekt är ju förstås inom dans som ni redan kanske förstår. Jag älskar att dansa, har dansat enda sen jag var 9 år och jag har vart på två olika skolor och lärt ut för dom som går årskurs 3 och dom tyckte att det var jättekul att lära sig lite om dans. Ska nu på Torsdag till Hults förskola och lära dom lite om dans och jag hoppas att det kommer att går bra osv. Nu kl.15:00 kommer ett gäng från makt i media som ska intervjua oss om Kaoskompaniet och det ska blir roligt. Har inget mer att skriva, skriver kanske mer imon. Men annars får ni har en jättebra dag så syns vi!

Har det gött😊Likes

Comments

Hej alla Bloggare!

Och välkomna till min blogg DanceWithMe, i denna bloggen kommer att handla lite om dans, vad gör på vardagarna och annat smått och gott. Som ni kanske vet så har jag skapat en Youtubekanal som heter DanceWithMe. Ni får jättegärna gå in och kolla och prenumerera gärna och dela min kanal. om ni har några frågor om min kanal eller nått annat så kan bara kommentera. Har de gött !

puss och kram❤
Likes

Comments