Så j*vla ont i ryggen

Igår morse började jag och Chris dagen med ett träningspass igen. Det gick faktiskt väldigt bra att träna med honom. Jag tycker det är svårt att hitta en träningskompis men han funkar bra, än så länge.. Haha! Skoja! Vi körde ben och mage i förrgår så igår körde vi armar, axlar och liiiiite till mage. Vi körde först lite maskiner och sen hade Chris ett väldigt bra upplägg - han hade 6 (eller 7) övningar - så började vi med 1 och körde tills man inte orkade mer sen tog man nästa och så gjorde man dem 6 eller 7 övningarna x (gånger) 4 varv. Sen var vi helt slut!

Imorse var jag hos doktorn för att kolla min dåliga rygg. Som några av er kanske vet, så har jag skolios och har på senare tid fått mycket mer smärta i ryggen vilket gör att efter en hel arbetsdag på jobb så får jag så ont att jag kommer hem och ligger på mattan i vardagsrummet och gråter. Så ont. Men helt ärligt gav det inte mycket av att vara hos doktorn mer än att jag ska få göra en MR (magnetröntgen) och se om skoliosen drabbat eventuella nerver eller andra mjukdelar i ryggen. Så vi får se om några veckor. Jag ska ju först och främst få tid...

Nu ska jag sova! Chris och jag ska träna imorgon med. Jag tror att jag ska hämta honom runt 8 eller halv 9. Och sen ska vi kötta ben. Det ska bli skönt. Sen är jag lite ledig på dagen och börjar jobb klockan 16 tror jag. Godnatt. Sov gott!

Gillar

Kommentarer

Via 95 - Besviken

Finaste Lulli ♡

Hej från jobb! Nu sitter jag på en sen lunch och äter nachos med ostsmak och en slät bulle. Bra lunch va?
Imorse ringde klockan lite över 8 och sen stack jag och Chris iväg till gymmet och körde ett rejält pass med armar och axlar, samt lite mage. Sen blev det frulle och sen direkt till jobb.

Häromdagen åt jag och Louise lunch på Via 95. Ett ställe här i Helsingborg som har ett väldigt bra läge på sommaren samt en ganska exklusive meny. Eller iallafall dyr. Men vi bestämde oss för att ta en lunch där och vi båda beställde in vars en hamburgare. Sagt och gjort.. Men efter ungefär en timme frågade vi mannen som serverade oss vart maten hade tagit vägen. Han ursäktade sig och sa att dem hade mycket att göra i köket. Men. Grejen är, att absolut! Jag förstår att det kan vara mycket att göra ibland. MEN - Vi var där nästan först av alla gäster. Dem som kom 30 minuter efter oss när vi dessutom hade druckit upp vår första dricka, dem hade fått sin mat. Men inte vi.

Vad tycker ni? Ska man servera det i tur och ordning av vem som beställde först, eller har det med vilken maträtt man beställer att göra? Vi tyckte det var jättedåligt iallafall. Och jag fick faktiskt känslan av att det också var för att vi var "yngst". Som att dem äldre männen som satt där i skjorta och hade en större plånbok förtjänade att få sin mat snabbare och få bättre service.

Gillar

Kommentarer

Sup

Häromdagen var jag med Louise och "åkte" ? Sup. Säger man så? Iallafall, vi paddla Sup i solnedgången och bara titta på bilderna... Alltså... Det var så vackert. Får ni möjlighet att göra det så tycker jag absolut att ni ska prova!

Titta vilka fina bilder på Lulli! Jag kunde knappt stå upp på min medan hon kunde göra alla yoga-poser. Grymt!

Idag har jag jobbat hela dagen. Mamma kom dit och hälsade på och handlade med sig en hel del saker hem. Så i veckan när vi båda är lediga tror jag att vi ska montera lite nya saker och rensa ut här hemma. Ett klassiskt sommar-städ, eller vad det nu heter.. Sen jobbar jag hela veckan. Förutom torsdag! Så då ska jag passa på att träna och göra ett nytt frans-set. Har inte haft några lösögonfransar sedan veckan innan jag åkte till Kroatien. Har känt mig så naken utan dem! Men nu har mina egna fått "vila" lite och återhämta sig. Så på torsdag tänkte jag passa på att fylla på dem. På lördag åker nämligen jag och Lina till Malmö på ett event samt Big Slap. Ska bli så himla roligt. Så glad att Lina följer med.
Men nu tänkte jag kolla lite Youtube och sen hoppa i säng. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer