Pink is my favvvvvv color

Blus från Zara // Kjol från H&M, slutsåld // Väska från Gucci // Solglasögon från Maui Jim

Så! Hej från ett supervamt Sverige. Hur galet är det inte att denna värmen fortfarande håller i sig? Förra sommaren hade vi typ 2 soldagar och hittills har vi haft flera veckor. Insane!

Jag tänkte bara kika in och säga hej. Jag måste åka till skolan nu och lämna alla mina skolböcker och sen ska jag direkt till salongen för att fixa mina fransar och naglar till balen. Sen börjar jag jobba kl 15 och jobbar till stängning.. Så vi får höras då! Puss och kram.

Gillar

Kommentarer

Last day in Palma

Min nya skjorta från Zara, ni finner den HÄR!

Jag är faktiskt störtkär i denna nya skjortan från Zara. Direkt när jag såg den visste jag att den skulle bli min <3 Haha! Nej men helt ärligt. Jag är verkligen helt beroende av allt i färgen orange just nu och denna kommer bli en av mina favoriter i sommar. Den fungerar toppen som en strandklänning, sen kan man knyta den och ha den till exempel till shorts, eller stoppa in den i en kjol.

Idag är vår sista dag här i Spanien, för denna gången. Jag åker tillbaka hit om 16 dagar igen och jag längtar redan. Men nu känner jag faktiskt för att åka hem då jag har så pass många grejer som väntar på mig hemma. Jobb, bal och poolparty.
Men nu ska vi åka till flygplatsen, så vi hörs senare.
PUSS

Gillar

Kommentarer

Yellow

Klänning från Zara // Solglasögon från Maui Jim // Väska från StellaMcCartney

Gillar

Kommentarer