Använda produkter:

Nyx cosmetics jumbo eye pencil in milk

The Balm nude tude eyeshadow palette

Max factor 2000 calorie mascara waterproof


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag skrev nu men jag tänkte att jag skulle göra en life update. Under förra veckan hände det inte jättemycket, på torsdagen var jag,Elsa,Malin och pappa på knalleland. Vi köpte paket till Lova och Filippa (två tjejer som går i min klass). det var jättetrevligt :). Jag och Elsa var bjudna på tjejkväll som filippa och lova höll i så därför bestämde vi oss för att samåka :)

På fredagen var det tjejkväll hos filippa och lova och helt ärligt var det ganska länge sedan jag hade så roligt med mina kompisar. Jag är en ganska spänd person som har svårt att slappna av bland folk så det var jätteskönt att kunna känna att jag kan slappna av bland mina klasskompisar. I min förra klass kunde jag verkligen inte göra det.

Under helgen hade vi lagträning för Bollebygds Gota lag. Gota är en cup inom ridsport. Cupen har tre...? (jag har inte riktigt koll så jag kan ha fel) tävlingar. I varje tävling får man hoppa en bana individuellt men dom tre i ditt lag som har bäst resultat räknas. Träningen var hemma hos Madde (hon som håller i onsdags träningarna). Efter att vi hade hoppat åt vi korv och bröd. Vi skrev också hejaramsor :)

För övrigt har jag inte gjort så mycket under veckan, men imorgon fyller min bror år. Och på fredag är det kalas:) Men vi hörs imon igen :)

Likes

Comments

Jag var på ikea med min syster och min mamma i söndags och köpte lite dekorationsstenar som jag tänkte använda till att göra borsthållare, men jag blev lite inspirerad och bestämde mig för att göra det här. Tycker ändå det blev jättebra:) Vad gjorde du i helgen?

Använda produkter:

Smashbox face palette

Ikeas decorations stenar..?

Likes

Comments

Idag tänkte jag berätta lite tips och tricks för dig med en vit häst, bland annat vilka borstar som jag alltid har i närheten:) Min häst heter Star och är en vit welsh ponny som verkligen inte gillar att vara vit. Många gånger rullar sig vita hästar mer än hästar med mörkare färg. Detta beror på att i det vilda är det dom vita hästarna som avslöjar flocken för rovdjur, därför rullar sig hästarna i geggan och använder sedan geggan som camouflage mot rovdjur. Även om våra hästar inte längre är vilda så sitter instinkten fortfarande kvar hos dom.

När jag borstar Star börjar jag nästan alltid med att ta en Magic brush. Om man inte har en Magic brush kan man också använda en ryktsten. Magic brush är jättebra för att ta bort päls, stora klumpar av lera och smuts. Men var försiktig om din häst har ett sår. Eftersom borsten består av små plastpiggar får hästen väldigt ont om du drar borsten igenom såret.Därefter tar jag en rotborste och borstar igenom honom med. Magic brush:en tar bort det mesta av ler klumparna men det lilla som finns kvar tas bort av rotborsten.

Efter det tar jag en vanlig ryktborste med lite mjukare borst hår och borstar igenom honom. Denna borsten tar bort lite damm och gör så att han bli lite glansigare.

Om min häst är jättesmutsig eller ska på tävling brukar jag också använda en borste till på honom. Denna borsten tar bort ännu mer damm och gör honom mer glansig:)

Efter det brukar jag även borsta ur hans man med en manborste. Efter det sprejar jag även pälsglans på honom. Men om du ska rida är det bättre om du inte sprayar hästen där sadeln ligger. Om du gör det kan sadeln börja glida runt. Jag brukar använda K9:s pälsglans.

Här är lite före och efter bilder på min häst efter att jag borstat honom. Sista bilden är på andra sidan där han var nästan lika smutsig. Hoppas du tyckte detta var lite hjälpsamt :)

Likes

Comments

Idag gjorde jag en look inspirerad från Alice i spegellandet. Looken kommer från hattmakaren i filmen.

Bilden blev lite suddig men jag är ändå jätte nöjd med looken. Det var jätte konstigt att se sig själv med vita ögonfransar och vita ögonbryn.

Använda produkter:

Smashbox shapematters palette

Nyx cosmetics white liguid liner

Likes

Comments

Idag tänkte jag göra en snabb ögonbryns guide. Om det är så att du har svårt att hitta rätt form för dina ögonbryn kanske detta hjälper dig lite grann. Det enda du behöver är borste som du fyller i dina ögonbryn med samt ögonbrynspuder eller liknande.

Det första du gör är att du vänder på din borste så att borsthåren är neråt. Därefter lägger du borsten jämte tippen av din näsa. Där borsten hammnar nu är ungefär där dina ögonbryn ska börja.

Därefter lägger du borsten på sned mot tippen av din näsa. Där borsten hammnar nu är ungefär vart bågen på ditt ögonbryn ska ligga.

Det sista stället som du lägger borsten på är vid näsans början. Där borsten hammnar nu är ungefär där ditt ögonbryn ska sluta.

Detta var min snabba ögonbryns guide. På dessa bilderna är mina ögonbryn redan lite ifyllda, så ett bra tips är att ta en grillpinne istället och ta din sminkborste och markera dom olika ställerna med små streck. På så sätt får du riktlinjer at följa.

Likes

Comments

Använda produkter:

Smashbox always on liquid lipstick in Chill zone. (som bas)

Gerard cosmetics liquid lipstick in Serenity and Invasion. (i mitten)

Mary kay at play Shadow and liner in coluor Rebel Rose.(som shimmer på mitten av läppen)

Detta var den första läpp ombren som jag nånsin har gjort. Jag tycker faktiskt att den blev ganska bra så jag bestämde mig därför för att dela den med bloggen:) Har ni nånsin testat att göra en ombre?

Likes

Comments

I söndags var det sista dagen på GHS. Jag, Linus och Malin åkte tåg in så att vi var där vid nio. När vi kom in gick vi först en snabbis på mässan innan vi gick in i scandinavium för att kolla klart på Lövsta future challenge. Efter det så gjorde vi inte så mycket vi gick och kollade lite på mässan. Sen var det dags för världscuphoppning och det enda jag kan säga är WOW. denna världscuphoppningen låg på 160 cm. Det var en ganska svår bana men också väldigt högt. såsmoningom kom Henrik Von Eckerman in på banan och det blev helt knäpptyst inne i scandinavium. När han sedan gick vidare till omhoppning applåderade alla. Det var han och en till svensk som gick vidare till omhoppning. Henrik hammnade näst sist i omhoppningen och när det var hans tur kunde man känna spänningen inne i scandinavium. Hans runda gick helt utan problem så när man såg att han inte skulle nudda bommen på sista hindret reste sig alla upp och började skrika och applådera. men sen kom en stunds tystnad för att kolla vilken tid han hade, Han hade den snabbaste tiden!!!!!! Och när folk såg det reste dom sig upp skrek och applådera. Jag tycker dock lite synd om killen som kom efter Henrik. Killen efter fick en jätte fin runda men han rev ett hinder och när han gjorde det började folk skrika Jaaaaa!!!!!! så mycket så att kommentatorn fick sätta på micken och be alla vara tysta.... Men det var ett episkt ögonblick inne i scandinavium: )

Vad gjorde du under veckan?

Likes

Comments

Igår var det fjärde dagen på GHS. Jag,Malin och Linus kollade på lite mer världshoppning. Vi missade dock gymkanan😕 Förutom det gjorde vi inte så mycket. Jag köpte lite grejer på mässan men jag tänkte att jag skulle visa er dem i ett annat inlägg😊

Idag var mamma med inne på mässan. Malins kompis Elon (hon heter egentligen Elin men vi kallar henne alltid elon så att vi inte ska ta fel) var också med. Och idag hann jag iallafall se agilityn😜

Så nu ligger jag här i soffan med min katt Prinssesan och kollar på Melodifestivalen. Och helt ärligt har jag fortfarande inte ändrat åsikt om årets bidrag.....🙁

Likes

Comments

Igår var tredje dagen på GHS, det var tv internationella hoppningar på eftermiddagen och på förmiddagen var det dressyr,finalen på morgondagens vinnare samt Young riders. Under dagen var även mässan öppen. Jag köpte lite hästgodis, nummerlappar (har redan typ fem men man kan aldrig ha för många) och samlade lite gratisprover.

Vi testade också den nya restaurangen på Scandinavium. Den heter Miss fajitas. Jag vet inte hur länge den har varit där men den har i vilket fall jättegod mat. Dom erbjuder nachotallrikar😊 Är det någon mer som har besökt GHS?

Likes

Comments