Header

;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev det fest hos K. Var massa trevligt folk. Sen for vi iväg på Kalles där det var grymt mycket folk.

Efter det blev jag alldeles för trött så då for vi och sov. K fixade väldigt god frukost till mig döe jag var alldeles för trött. Blir nästan aldrig bakis utan bara allmänt seg. Tur att någon var pigg iaf!!
Likes

Comments

Ligger i soffan och ser på Trinny & susannah stylar om Sverige, snart ska jag börja laga kycklingsallad. Idag har jag och Jess varit på Gläntan hela dan och det var så varmt! Det var 29 grader på stranden och ljummet vatten. Älskar känslan att bada utan att behöva frysa ihjäl haha..


Likes

Comments

You can always find someone better
But that depends on how long you are willing to look.Likes

Comments

Är väldigt sen med bilder, men bättre sent än aldrig!
Är inte så fotogentisk framför kameran, men blev ändå hyfsad nöjd med bilderna. Min baldejt var Adrian, min barndomsvän som har funnits i mitt liv i 16 år. Vi planerar även en resa tillsammans till Filippinerna i höst men än är det bara planer! :)
Är inte så seriös på alla bilder, men det får man leva med haha
Hår: Andrea (CAO&CO)
Makeup: Elisabeth (CAO&CO)
Foto: Julia
Jonsson

Likes

Comments

I torsdags for jag, Elin och Emma till gråträsk för att sova över i Emmas morbrors stuga. På vägen dit lyssnade vi på Emmas gamla skivor i bilen (bl.a Jimmy Jansson och Avril Lavigne) vilken nostalgitripp man fick! När vi väl var framme packade vi upp och spelade spel. Efter det grillade vi och mös på. Det var väldigt trevligt, det får man göra om!


Likes

Comments

Här är bilderna från grillkvällen. Vi hade det jättetrevligt och vi var där i många timmar.
Foto: Nikita Svensson

Likes

Comments


Beställde nyss dessa från Nelly. Har länge sökt efter en jumpsuit/Playsuit och nu hittade jag två! Dessutom köpte jag ett doftljus från märket Voluspa så dessa kommer att få vara i mitt rum, hoppas den doftar gott!

Likes

Comments