Godmorgon! Idag vaknade jag upp hos Christian och han gjorde frukost på sängen till oss. Vaknade även till snö?? Trodde det va vår nu men tydligen inte.. Idag ska jag träna och plugga, har svenskanationella - muntligt på måndag så måste förbereda mig, är skitnervös!! Har också idrott och engelska att göra men det får jag ta imorn eller i veckan. Nu ska jag dra mig hemåt. Ha det bra, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår va jag och Christian på bio, den heter "I nöd eller lust", jättebra! Den handlar om en tjej som gifter sig men sen får hon reda på något om hennes make, en komedifilm. Rekomenderar!

Likes

Comments

Ja nu vart det ny vecka igen.. Just nu sitter jag i busskuren och väntar på Linda som är snäll och tar bussen från samma hållplats som mig till skolan. Ikväll ska jag träna med henne och sen får vi se vad som händer. Imorgon börjar mitt första nationella prov i engelska - muntligt. Börjar 8 och slutar 16.10 :-). Hoppas ni får en bra måndag, kram!

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, har inte haft så mycket tid.
Igår va jag i alla fall i Göteborg med Christian och kolla lite, åkte till någon as hög bro och köpte även en myströja. När vi kom hem igen så gick vi till min granne och kollade Melodifestivalen - finalen. Måns vann ju såklart(oväntat..). Sen sov Christian hos mig och nu ska vi äta frukost. När han har åkt hem så ska jag iväg och träna och sen plugga idrott. Hadee!

På hemvägen såg vi en ladugård brinna ner!!

Likes

Comments

Igår vaknade jag med Christian hos mig, vi gjorde inte så mycket, tog en vända på stan och sen drog hem till honom. Gud vad det blåste!
Idag så har Gymnasium Skövde ledigt, så skönt!! Varmt är det också! Jag vaknade upp hos Christian mellan 10-10,30. Vi gick upp och gjorde frukost och gick ut i solen. (Har även 10 månader idag). Vi gick efter det ut med hans hund Elliot i skogen i ca 1,5 timme (jag gillar inte skogen men fick gå för denna gången, och det va sol..). Efter en lång promenad stekte vi ägg och bacon till lunch och sen va det dags för mig att åka hem. Nu ska jag snart iväg och träna med Linda om hon orkar för hon har varit i Ullared men antar att hon är rätt död så tränar förmodligen själv. Aja, take care, kram!

Likes

Comments

Sitter just nu med Christian, mamma och pappa och äter (rinnig)paj framför mello. Vilka hoppas ni går till final? Jag tror Dinah Nah, Linus Svenning, Behrang & Viktor och Kristin Amparo!

Likes

Comments