Det är fredagskväll och jag är bara hemma precis som alla andra dagar i princip.. Blir nog tv/film-mys om en stund och sen får vi se om jag kör ett sent gympass, blev lite sugen på det. Tiden får väl avgöra det helt enkelt. Ska förresten till Ullared på söndag-måndag vilket ska bli så kul. Ska köpa lite mer annorlunda saker än vad jag gjort de andra gångerna jag varit där, you´ll see.

Ha en trevlig fredagskväll! :)

Likes

Comments

Min syster ville att jag skulle dela med mig av en video på när hon sjunger "Uti vår hage" för första gången framför publik, och detta skedde på min systers förra skolas viskonsert.
Kolla gärna in videon nedan så blir hon jätteglad! :)

Likes

Comments

När jag får egen lägenhet ska jag fylla den med vackra blommor och Håkan Hellström ska fylla mina öron med vacker musik.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag, jag och A åkte till bowlinghallen där vi först körde bowling, sen käkade vi lite och sist spelade vi minigolf. Åkte hem, lagade mat och gottigott sen kollade vi klart en film vi börjat se på. MYS-stämpel på hela den dagen.


Likes

Comments

- Ugnsstekta morötter och paprika med kycklinglår grillade i ugnen samt en tzatziki gjord på turkisk yoghurt, gurka och vitlök med kryddor. Godaste på länge!

- Frukttårta med chokladbottnar, sylt, vaniljkräm, banan, kiwi, jordgubbar och grädde!

Likes

Comments

Har varit ett par psykiskt jobbiga dagar men det håller på att ordna upp sig nu som tur är.

Kom nyss hem från Umo där jag fixade nytt recept på p-piller, och nu sitter jag i soffan och har världens mensvärk, hatar det..

Ska iallafall mysa ner mig framför filmen Vaiana/Moana till kvällsmaten. Varför har dem bytt namn från Moana till Vaiana i den svenska filmen? Det är väl bara ett namn till skillnad från askungen och snövit typ.. weird af.

Likes

Comments

Har varit 3 av de värsta dagarna i mitt liv nu, men ikväll ska jag iallafall mysa framför melodifestivalen, ensam. Hatar när allt i livet blir helt kaos och man kan inte klara av att kontrollera sina känslor och gråter timmar i sträck istället. Hoppas iallafall på att det blir lugnare nu, oavsett vad som händer.

20 minuter kvar, tagga haha!

Likes

Comments