30 days of yoga: En summering.

Yoga

Det känns helt ofattbart att januari är över och TRUE likaså. Jag är extremt stolt över mig själv, och känner ett helt nytt sorts lugn i kroppen. Så underbart! Såhär känns det nu när det är över:

Hur känns det nu? Det känns så himla bra! Är stolt, mer flexibel, lugnare och starkare! Det här är första året då jag yogat varje dag och inte hamnat efter eller behövt göra dubbla pass för att komma ikapp. Ibland hamnar en såklart efter av olika anledningar, det är sånt som händer och det är okej. Men jag är stolt över mig själv som tagit mig till mattan även när jag har haft ångest, varit trött och/eller omotiverad!

Vad har gått bra? Jag har yogat varje dag oavsett hur jag mått och känt och det är jag verkligen stolt över. Dessutom har jag börjat använda flera olika andningstekniker och blivit noggrannare och mer medveten om hur jag rör mig och hur min kropp känns i olika yogaposer. Jag har helt enkelt blivit mer uppmärksam på helheten; kroppen, sinnet och andningen.

Vad har gått mindre bra? Ibland har mina tankar tagit över och det har ju förstört upplevelsen på yogamattan rätt så rejält. Ibland går det såklart inte att styra över det och då får en helt enkelt acceptera läget, men vissa dagar tror jag att jag hade kunnat vara mer fokuserad om jag hade ansträngt mig lite mer och fokuserat på min andning.

Vad händer nu? Jag ska fortsätta yoga så ofta som möjligt! Tänker mig att jag ska satsa på att göra 5-6 ordentliga pass i veckan, men vill göra någon sorts yoga varje dag. Även om det ”bara” är en minut i happy baby i sängen eller en sun salutation. Jag vill också fördjupa mig mer i olika andningstekniker och försöka få kontakt med min inre "guide" och mina känslor lite oftare.

Hur gick /går det för er andra som har genomfört/håller på med TRUE? Och till alla andra: har ni testat yoga någon gång och vad tyckte ni i så fall?

  • Yoga

Gillar

Kommentarer

Vera
,
det har gått så bra! jag trodde när jag började att yoga inte var min grej men nu älskar jag det verkligen! adriene får en verkligen att se sig själv, sin kropp och sitt liv på ett nytt sätt och jag älskar det!! ska också fortsötta yoga varje dag
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Vad fint att höra! Adriene är verkligen bäst! Önskar att alla som är yogamotståndare skulle våga testa ett av hennes pass haha, tänker mig att de flesta skulle bli positivt överraskade haha! <3
nouw.com/elinakmnilsson
Frulindhamn
Frulindhamn,
åh vad jag ska fokusera mer på yogan nu när flytten är klar! har verkligen saknat det.
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Åh då har du ju verkligen något att se framemot! Tycker ofta yoga är extra magiskt när en inte kunnat yoga på ett tag och äntligen får ställa sig på yogamattan igen!
nouw.com/elinakmnilsson
grusvagenhem
grusvagenhem,
Jag tycker att Adriene verkar jättebra så jag testade första passet på TRUE. Gav upp efter halva, haha. Det var liksom fel sorts yoga för mig så jag går tillbaka till min hemtama kundaliniyoga <3. Som jag förvisso inte praktiserar så överdrivet mycket men plötsligt händer det. I alla fall - yoga är bäst!
nouw.com/grusvagenhem
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Så kan det vara ibland. Det finns ju så himla många olika typer av yoga och det är få (om någon) som passar alla. Kundaliniyoga har jag aldrig riktigt testat, men är så himla sugen på att göra det! Och yes, yoga är verkligen bäst <3
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter