Yoga med mig!

Yoga

I januari händer det igen. För fjärde året i rad kommer bästa Adriene ha en yogautmaning som pågår från den 2-31 januari. Hon kommer då publicera en yogavideo varje dag. Jag har deltagit alla tidigare år, med varierande motivation och känslor. Förra året förändrade dock utmaningen mitt liv på så många sätt. Rent fysiskt gjorde månaden mig starkare, piggare och mer flexibel, men den största förändringen skedde inom mig. Började älska och uppskatta min kropp på ett sätt som jag aldrig ens varit i närheten av förut. Började tillåta mina känslor att ta plats och visa sig. Blev bättre på att hantera skolstress och framtidsångest. I år tänker jag att det skulle vara så himla fint om ännu fler fick uppleva de här positiva förändringarna - eller helt andra men ändå fina förändringar. Så jag har en idé!

Jag tänker mig att jag kommer skriva ett inlägg i veckan under januari där jag summerar hur passen gått dag för dag den veckan och delar lite tankar + ett mantra för veckan som kommer. Och så kan de som vill också följa Adrienes videor/anta utmaningen och dela sina tankar och upplevelser i kommentarsfältet . Hur låter det? Helt fantastiskt tycker jag! Ni joinar väl mig?!

ps! Här kan ni anmäla er till Adrienes nyhetsbrev! Ni kommer då få ett mejl varje dag i januari som är kopplat till dagens yogavideo och antagligen innehåller en massa pepp och visa ord!

  • Yoga

Gillar

Kommentarer

ebbaeklund
ebbaeklund,
åh! älskar yoga, och adriene 😍
nouw.com/ebbaeklund
quaintrelle
quaintrelle,
Så härligt att se att fler än jag känner till den fantastiska Adriene och har tagit sig an utmaningen 😍 Jag mår redan mycket bättre i själen, bara tre dagar in i januari vilket jag tror beror mycket på yogan.
nouw.com/quaintrelle
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Jamen ellerhur! Önskar att alla kände till henne och yogade haha! Jag hade svårt att hitta motivationen de två första dagarna och fick tvinga mig själv till mattan men idag släppte det och det kändes enbart roligt och fantastiskt och jag ville aldrig att videon skulle ta slut! Yoga är verkligen så himla bra för själen <3
nouw.com/elinakmnilsson
quaintrelle
quaintrelle,
Ibland är det verkligen svårt att ta sig till mattan och ta tag i det. Jag har någon dum föreställning att jag måste må på ett visst sätt för att kunna yoga - vilka dumheter! Bra kämpat med att ta dig tid ändå, för du har rätt, yoga är så himla bra för själen. (& musklerna för jag har träningsvärk efter de senaste dagarnas yoga)
nouw.com/quaintrelle
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Är precis likadan och det är så himla dumt! Idag kände jag mig väldigt rastlös och det var en riktig utmaning att inte ge upp mitt i yogan. Har så lätt för att tänka att om det inte känns 100% bra och zen är det ingen poäng med att yoga alls just den dagen men det är ju helt fel! Det är ju ofta på dem dagarna som en behöver yogan allra mest!
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter