Vecka femtioett.

Listor och Summeringar

Här kommer veckans planer en dag försent: (förlåt!)

Julafton 2015 (vänster) och 2016 (höger).

Plugg: Tanken var att jag skulle ha jullov den här veckan men är fortfarande inte helt klar med min skrivuppgift. Tänkte försöka bli färdig med den ikväll dock så förhoppningsvis blir resten av veckan pluggfri!

Att göra: Baka julkola (Gjort!), laga k*ttbullar och vegansk skagenröra inför julafton, läsa minst 200 sidor (det har gått väldigt trögt med läsandet de senaste veckorna), se minst en julfilm, koka risgrynsgröt och försöka njuta och maxa julen så mycket som möjligt!

Inbokat: Vi ska upp till Hälsingland och fira min morfars födelsedag imorgon (onsdag) och så blir vi kvar där tills på fredag. Sedan ska vi till min faster och kusiner på julafton.

Skrivande: Har inte planerat in något skrivande men tänker mig att jag ska försöka skriva något julrelaterat och sedan vill jag börja skriva lite mantran och mål inför 2018.

Träning: Hinner inte yoga särskilt mycket den här veckan men det är okej. Ska försöka meditera varje dag i alla fall, och ta mig till yogamattan när jag får lite tid över.

Film/TV: Har inte sett en enda julfilm i år så det måste jag verkligen ta tag i! Det blir antagligen "the holiday", tycker den är rätt mysig. Sen blir det nog lite astrid lindgren på svtplay också, ingen jul utan madicken och bullerbyn!

Musik: Lyssnar uteslutande på julmusik även den här veckan. Här är min jullista!

Läsning: Ska fortsätta läsa "Ett litet liv" och "En kortfattad historik över nästan allting".

Mat: Gjorde en magisk gryta med linser och grönsaker idag men resten av veckan blir det nog mest julmat. Och blodapelsiner <33

Blogginlägg: Ett om varför jag inte bloggat på ett par dagar, del två av min summering av 2017 (juli-december), del två om veganska skönhetsprodukter (det är dags för hårprodukter!), ett inlägg om en yogautmaning jag ska genomföra och så blir det lite texter om det som händer och har hänt.

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar

Kommentarer

Författarfnatt
Författarfnatt,
"The Holiday" är guld! Älskar den filmen! 😍 Ett måste varje vinter!
nouw.com/författarfnatt
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Ja verkligen!!!
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter