Vecka femtio.

Förra veckan blev inte som jag hade tänkt mig och jag fick inte så mycket gjort, var ledsen och skrev inte många ord. Men det är okej. Så är det ibland. Idag är det måndag och det ser jag som en nystart. Det behöver inte innebära en massa krav och stress för en själv, utan jag tänker bara att jag ska lämna förra veckan bakom mig och börja på en blank sida. Det låter kanske klyschigt, men lovar att det ofta är rätt så effektivt. Hursomhelst. Här är mina planer för veckan:

Plugg: Ska fortsätta med den allra sista uppgiften som går ut på att planera inför ett längre manusarbete. Jag håller ju redan på med en roman så ska skriva ihop en synopsis och karaktärsbeskrivning utifrån det.

Att göra: Hämta ut lite paket med julklappar, slå in julklappar (tycker det är jätteroligt och satsar stort så det kommer antagligen ta minst fyra timmar haha), göra julkola och pepparkakor, läsa minst 300 sidor och börja summera 2017 lite smått.

Inbokat: Har en tid hos min gamla psykolog idag (mer om det i ett annat inlägg), ska iväg och fira min yngsta kusins ettårsdag på onsdag, har en klipptid och sen en kompisdejt på fredag och ska hem till min kompis Clara på lördag. Resten av tiden ska jag försöka lägga på plugg och skrivande.

Skrivande: Skrev som sagt nästan ingenting förra veckan. Så tänker jag försöker med 500 ord om dagen utmaningen den här veckan istället.

Träning: Har mått dåligt i helgen och inte kunnat yoga så längtar efter tid på yogamattan. Ska som vanligt varva mellan power yoga och lugnare pass.

Film/TV: Ska se vidare på "the leftovers" och så måste jag kolla ikapp julkalendern. Kollade inte på ett enda avsnitt förra veckan?!

Musik: Lyssnar typ bara på julmusik just nu. Här är min jullista! En konstig blandning av jullåtar från flera genrer och årtionden.

Läsning: Har kommit igång ordentligt med ett litet liv nu och så läser jag "en kortfattad historik över nästan allting" pararellt.

Mat: Min kropp vill ha en massa vitaminer just nu. Så planerar att göra grönsaksgrytor med linser, broccolipasta, morotsstroganoff och äta en massa clementiner, nötter och frön.

Blogginlägg: Det där inlägget om 2017 som jag aldrig publicerade förra veckan pga hur jag mådde, ett om att hitta rätt psykolog och sen ett om mina bästa veganska skönhetsprodukter! Sen vet jag inte riktigt. Ett foto i timmen kanske? Nåt om yoga?

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar

Kommentarer

amandasjocron
amandasjocron,
Ska bli kul att höra om de bästa veganska skönhetsprodukterna! Vill använda så mycket cruelty free och veganskt som möjligt! Jag ska överleva veckan och sen på helgen göra massa julsaker! <3
nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Åh var kul att du tycker det- och att du försöker använda så mycket veganskt som möjligt! Hoppas du får en fin vecka <3
nouw.com/elinakmnilsson
bokelin
bokelin,
Åh, ser fram emot årssammanfattningen! Hoppas du mår bättre den här veckan <3 Jag är så taggad inför den här veckan! Ska på inflyttningsfest hos en kompis i helgen samt julbaka! Och middag med mitt minigäng på torsdag. Lever life!
nouw.com/bokelin
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tack <3 Gud det låter som värsta drömveckan ju!!!
nouw.com/elinakmnilsson
Författarfnatt
Författarfnatt,
Jag tycker att det är kul att läsa vad du har för planer under veckan! Speciellt på det sätt du har "stolpat" upp det och sammanfattar! Jag hade velat göra något liknande typ 😊 Ha en bra vecka ❤
nouw.com/författarfnatt
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Vad kul att du gillar de här inläggen! Och tack desamma <3
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter