Vecka fyra.

Vardag

Det är snart februari. Skriver och yogar och fryser. Förra veckan hade jag ångest tre av sju dagar. Inte så mycket jämfört med hur jag mådde under de flesta veckorna i höstas men mycket jämfört med hur jag mått hittills i år. Hoppas det var något tillfälligt, vill så gärna må bra. Vaknade redan vid halv sju imorse och det kändes bra. Jag hoppas den känslan håller i sig. Det här är mina planer för veckan:

Plugg: Ska bli färdig med mitt manusutkast och lämna in det!

Skrivande: Ska fortsätta med romanen. Planen är att skriva färdigt kapitel 2 och 3 och börja med det fjärde.

Att göra: Skriva skriva skriva, göra ordning en stipendieansökan, försöka få kontakt med min inre vägledare och klura på vad jag faktiskt vill och

Inbokat: Har faktiskt inte bokat in en endaste grej hittills den här veckan. Så skönt och nödvändigt. Har ju en roman att skriva och ska sitta med mitt manus mellan 8:30-12:00 och 13:00-15:30 varje vardag.

Träning: Daglig yoga som vanligt och sen skulle jag så himla gärna vilja åka och simma.

Horoskop: Ny punkt i veckolistan! Enligt mitt horoskop kommer jag få chansen att se mig själv ur andras ögon den här veckan och det kommer förhoppningsvis leda till att jag börjar uppskatta mig själv mer. I och med det kommer jag få möjligheten att använda en av mina positiva egenskaper för att hjälpa någon och det kommer vara givande både för den personen och mig själv. Jag är mitt i en spirituell utveckling och det har börjat dra liksinnade männsikor till mig. Det låter väldigt fint! (Jag använder mig av appen dailyhoroscope)

Musik: The Good Side - Troye Sivan , Ruins - First Aid Kit och MOVE - TAEMIN

Film/TV: Har börjat kolla på Buffy igen efter ett par månaders uppehåll så kommer nog bli färdig med sjunde säsongen den här veckan. Sen vill jag se Moonlight också som kommit till viaplay.

Läsning: Handmaids tale av Margret Atwood

Mat: Idag blir det morotsbiffar med gräddsås och potatis, imorgon pitabröd med bön och avokadoröra, på onsdag bönsallad med hummus och sen får vi se. Skulle gärna vilja baka något bröd också.

Blogginlägg: Det utlovade inlägget om meditation, en text jag skrivit och så något inlägg om filmer jag sett på sistone. Vad vill ni läsa om?

Vad har ni för planer den här veckan? <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,

Hoppas du mår bättre snart!
Mina planer inför den här veckan är mest att lyckas ta mig iväg till skolan (har varit sämst på det) och skapa, bara skapa skapa skapa i massor. Är i en period där jag är så inspirerad så vill ej kasta bort det. ✨

nouw.com/joywesterberg
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Det låter som en väldigt bra plan! Och vad roligt att du känner dig inspirerad just nu, det är verkligen en helt fantastisk känsla!
nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,

Gu va mysigt det låter med en lugn vecka, hoppas att ångesten lägger sig snart!xx

nouw.com/amandasjocron

Twitter