Veckans första halva: en rosa himmel, piroger och minusgrader.

Vardag

I måndags vaknade jag vid 06 för att åka till min psykolog. Himlen var magiskt rosa och jag var trött men såg framemot att prata om sådant som skavde och sådant som kändes läskigt eller bra. Efter en timmes samtal på temat mod åkte jag till Uppsala för att luncha med Yazmine och Clara. Tog inte en enda bild tyvärr (</3) men vi hade det väldigt trevligt och jag var så glad när jag kom hem vid sextiden.

I tisdags vaknade jag vid åtta. Skrev på förmiddagen och sen organiserade jag min garderob. Fick en smärre chock när jag insåg att min garderob faktiskt innehåller en hel del plagg som inte är helsvarta? Vem kunde ha anat det? Inte jag i alla fall. När jag var färdig med att vika och hänga upp kläder (puh!) åt jag sojafärspiroger och en minibönsallad. Inte den mest bildsköna lunchen kanske men det var väldigt gott vilket är det enda som egentligen räknas.

I onsdags vaknade jag vid 05:30 för jag skulle och jobba! Det var första gången jag jobbade på äldreboendet på flera månader så det kändes lite konstigt innan. Men det både gick bra och var roligt när jag väl var där. Vid 13 promenerade jag hem igen bland frosttäckta träd med solen i ansiktet. Så himla mysigt väder som jag stöttar till 100%. Januari är en så himla tung månad men soliga och kalla dagar får det att kännas lite bättre.

Inser nu att det här inlägget var rätt så tråkigt? Jaja. Hoppas det är bra med er i alla fall och att er vecka varit fin hitills<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Twitter