Vecka två.

Vardag

En vecka av 2018 har passerat och går runt och känner mig väldigt "meh" just nu. Det blir lätt så såhär efter jul och nyår. Nu är det liksom meningen att en ska skärpa sig och återgå till vardagen igen? Vill inteeee. Nejmen skämt åsido. Jag känner mig faktiskt hyfsat redo för vardagen igen. Trots att det är läskigt grått och tråkigt ute och jag helst skulle vilja sova 20 timmar om dygnet. Hursomhelst. Det här är är mina planer den här veckan:

Plugg: Ska läsa en massa kurslitteratur.

Att göra: Ta mig tid till att nöjesläsa, söka jobb, ringa 1177, köpa d3 vitamin och så vill jag rensa garderoben också.

Inbokat: Ska till min psykolog idag och ska även luncha med Clara och Yazmine, ska träffa en annan kompis nån dag senare i veckan och så ska jag fira min pappas födelsedag på söndag. Annars har jag försökt att hålla veckan relativt fri så jag verkligen kan fokusera på skrivandet och spendera så mycket tid som möjligt på bibblan med kurslitteraturen.

Skrivande: Har fått respons på min planering av min roman och ska göra lite ändringar i dramaturgin och skriva om lite karaktärsbeskrivningar och sådär utifrån responsen.

Träning: True: 30 days of yoga fortsätter ju så det blir yoga varje dag. Sen ska jag försöka gå ett par promenader också om vädret tillåter det.

Film/TV: Ska fortsätta med "The leftovers" tänker jag. Vill se "Sameblod" som kommit till viaplay också!

Musik: "Mystery of love" av Sufjan Stevens, "Together we are weak" av Shirin och "So far away" av Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott & Romy Dya.

Läsning: Läste ut "Milk and honey" förra veckan så nu ska jag försöka komma igång med "Ett litet liv" på riktigt och så tänkte jag börja med "The handmaid's tale" också.

Mat: Hela frysen är mer eller mindre fylld med sojafärspiroger nu så kommer nog äta det till lunch cirka varje dag. Sen blir det bönbiffar med ärtor och potatismos till middag idag, gryta med champinjoner och röda linser på tisdag, potatis -och purjolökssoppa med vitlöksbröd på onsdag och sen får vi se! Måste verkligen göra hummus också.

Blogginlägg: Tredje delen om mina bästa skönhetsprodukter, en liten livsuppdatering, ett inlägg om mina senaste klädfynd och sen får vi se!

Vad har ni för planer den här veckan?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Frida G Svensson,
jag önskar dig ett helt magiskt 2018! detta blir ett grymt år! jag är helt säker på det.
www.fridagsvensson.se
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Åh tack desamma! Och samma här, 2018 kommer vara helt fantastiskt!
nouw.com/elinakmnilsson
lifeofkile
lifeofkile,
Hur var milk & honey? Har hört så många snacka om den den senaste veckan!
Och gud va gott med piroger, är den egengjorda?
Hoppas du får en toppen vecka!! xx
nouw.com/lifeofkile
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tycker att Milk & Honey var helt fantastisk, särskilt den sista delen/det sista kapitlet "The healing". Och ja, brukar göra piroger utifrån det här receptet: http://www.vegania.net/recept/pirog.html#vegg
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter