Vecka tretton.

Vardag

Hej. Oops, hörrni. Jag försvann visst iväg i över en vecka till. Jag var pepp på att komma igång med bloggandet igen, men så kom mitt mående och mitt skrivande i vägen. Eftersom jag hade varit sjuk hade jag hamnat väldigt mycket efter i mitt romanskrivande och jag var redo att ta smällen och skriva så mycket och snabbt jag bara kunde. Men så kom ångesten. Och med den kom koncentrationssvårigheterna. Så det gick otroligt trögt och deadline fortsatte närma sig. Deadline är ikväll 23:59, och i natt klockan 03:05 skickade jag in ett till 50% färdigt romanmanus efter att ha suttit hela dagen, kvällen och natten med det. Jag är långt ifrån jättenöjd med det jag skrivit, men jag blev i alla fall färdig i tid. Det är jag stolt över.

Nu är det en ny vecka, en fullspäckad sådan för min del. Jag hoppas allt är bra med er och att ni får en fin måndag! Här är mina planer för veckan:

Mantra: "Look inwards". Det mesta börjar inombords. Jobba lite med ert själva och ert inre den här veckan, det ska jag göra! (Men mer om det i ett inlägg som kommer någon gång i veckan!)

Plugg: Ska läsa och ge respons på fem stycken kurskamraters manusutdrag och mot slutet av veckan ska jag fortsätta skriva på mitt eget manus.

Inbokat: Idag ska jag till min psykolog, imorgon ska jag till en fysioterapeut och på onsdag ska jag jobba ett par timmar.

Socialt: Imorgon ska jag träffa Wilma. Vi har inte setts på flera månader så det ska bli jätteroligt! På fredag blir det antagligen utgång med Clara och Alicia. Sen ska jag umgås med familjen under påskafton och påskdagen.

Att göra: Ringa ett tråkigt samtal, vara noga med att ta pauser och komma ihåg att vila under den här stressveckan, göra en budget för april.

Self care: Ska måla naglarna i en vårig färg, och försöka komma in i mina rutiner igen. Efter London, förkylningen och all skrivstress har min meditationspraktik, mina dagliga mantran och min läsning blivit lidande. Men nu så!

Låt: den här:

Bok: ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” av Johannes Anyuru.

Film: Jag och min bror har börjat titta på en klassiker i veckan efter år av att han kritiserat mig för att jag sett alldeles för få. Vi får se vilken det blir den här veckan! Sen ska jag se Get Out som kommit till viaplay också om jag hinner.

Tv-serie: Kollar knappt på några serier just nu, knäppt nog. Följer ju några på en veckobasis men sträckkollar inte på någonting. Men dt kanske är dags. Har ni några rekommendationer?

Mat: den här veckan kommer va all about vitaminer! Jag har mest ätit för att överleva den senaste tiden och inte ägnat mer tid än absoluta minimum i köket. Jag ska boosta mina smoothies med extra mycket grönkål, spenat och spirulina, äta ångkokt broccoli, snacka på grönsaksstavar och hummus, laga linssoppa och sallader med bulgur, tahinidressing och blandade bönor. Mmmhhhh

Blogginlägg: Ska visa er lite bilder från London, tipsa om en bok, prata lite om självutveckling och intuition och visa er några nya tillskott i min garderob. Sedan får vi se!

Vad har ni för planer den här veckan?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Låter som ett härligt avslut för mars. Det där med att planera april. Hoppas du får en kanon dag men också vecka 😍
nouw.com/malinlinneaa

Twitter