Vecka tio.

Vardag

Hej måndag och hej på er! Får svindel när jag tänker på hur mycket jag har att göra och måste hinna med den här veckan. Men försöker hålla mig lugn och komma ihåg att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Saken är den att jag åker till London på fredag (pepp!!!) och innan dess är det helt otroligt mycket som ska hinnas med. Typ lite sånt här:

Plugg: Jag ska försöka skriva ett utkast på kapitel 6-10 i min roman på tre dagar. Wish me luck hörrni. Det är inte heeela världen om jag inte hinner, men det vore väldigt bra. När jag kommer hem sen är det 12 dagar till inlämning och det vore så himla skönt att ha nästan två veckor på sig att redigera och fixa och ändra om.

Skrivande: Det kommer inte bli mycket skrivande utöver romanmanuset, förutom lite dagbok när jag är i London då.

Inbokat: Ska till min psykolog idag, har läkartider både på tisdag och onsdag, Clara och Yazmine kommer hit på torsdag och på fredag flyger vi till London!

Att göra: Skriva, skriva och skriva lite till. Tvätta och packa. Komma ihåg att andas och ta pauser.

Self-care: Ska måla naglarna med mitt nya nagellack i senapsgult och inte bortprioritera yogan utan snarare prioritera den.

Läsning: Ska fortsätta med "Dagar av ensamhet" av Elena Ferrante.

Film/&TV-serie: Ska försöka hålla mig borta från serier den här veckan också. Det var väldigt effektivt förra veckan faktiskt. Har ändå inget som jag följer slaviskt just nu, så det känns okej.

Träning: Ska yoga varje dag som vanligt, och gärna lite mer stretchiga och längre pass.

Mat: Alltså skulle lika gärna kunna kopiera in förra veckans svar för det stämmer fortfarande. Ska äta en massa tråkiga men goda och snabblagade vardagsrätter helt enkelt. Men i London kommer det bli annat! Ser framemot att gå ut och äta en massa god vegansk mat!

Blogginlägg: Ska tipsa om två bra filmer, skriva lite om när en mår som sämst, visa en outfit jag älskar för tillfället och så blir det nog en frågestund. Sedan får vi se! Ska försöka blogga mer den här veckan, men kan som sagt inte göra mer än mitt bästa. Skrivandet och mitt mående måste förstås gå först. <3

Vad har ni för planer den här veckan?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Hoppas du får en toppen bra dag<3

nouw.com/johnssons
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Frulindhamn
Frulindhamn,
så jobbig känsla det där, drunkningskänslan! men precis, stay calm och kom ihåg att det är du som styr skutan i ditt eget liv. mvh lyckokakan 😂
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Ja verkligen! Haha du får gärna vara en lyckokaka hur mycket och ofta du vill, jag säger aldrig nej till några kloka ord haha <3

nouw.com/elinakmnilsson
torahansson
torahansson,
Hoppas att du får en bra dag ändå. Kram på dig<3
nouw.com/torahansson
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
amandasjocron
amandasjocron,

Gu va roligt att åka till London! Jag hoppas att det är många inlägg som kommer!<3<3

nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Ja det ska bli så himla roligt! Ska fota mycket när jag är där så förhoppningsvis blir det ett par inlägg om resan sen! <3

nouw.com/elinakmnilsson

Twitter