vecka sju.

Vecka sju. Tänk hörrni. Vi är redan sju veckor in i 2018. Helgalet ju.

Enligt min timehop skrev jag en facebookstatus för sju år sedan som löd: "hur kan du inte förstå hur mycket jag älskar dig?". Tolvåriga Elina var uppenbarligen (om möjligt) ännu mer dramatisk än vad jag är idag och även om jag fick ett starkt behov av att gå igenom varenda status jag någonsin skrivit och radera allihop när jag läste det var det ändå fint på något vis. Jag har inte så mycket känslor just nu, befinner mig i ett mellanläge där allting mest känns "meh". Men älskar, det gör jag. Har ingen storartad förälskelse som tolvåriga Elina hade, men jag har mycket kärlek inom mig ändå. Är extremt kompiskär och vill krama om mina kompisar och berätta hur mycket de betyder för mig ungefär en gång i kvarten. Och så är jag kär i mig själv. För när ångesten inte tar över och breder ut sig kan jag faktiskt se att jag är jävligt bra. På onsdag är det alla hjärtans dag och jag ska nog spendera dagen med mig själv och göra sådant som får mig att må bra. Kommer skriva ett blogginlägg på ämnet self love och självacceptans under veckan, och kanske ett om att vara kompiskär också. Håll utkik! Men nu till det här inlägget. Det här är veckans planer:

Plugg: Ska börja förbereda den teoretiska delen av nästa inlämning (en ska reflektera över dialogen och karaktärerna i sitt manus) och sen ska jag redigera, skriva till och skriva om i mitt romanmanus såhär långt. Jag blev färdig med 25% av manuset förra veckan och gick igenom texten och skrev kommentarer så nu är det bara att börja ändra och skriva och fixa till.

Skrivande: Utöver det jag skrev ovan vill jag skriva på något annat, mer spontant också. Vi får se vad det blir.

Inbokat: Ska träffa fina Alicia idag, ska ha pluggdejt med Clara imorgon, jobbar ett kvällspass på torsdag och sen vet jag inte riktigt.

Att göra: Fila på en stipendieansökan, boka den där läkartiden jag glömde bort förra veckan och söka lite jobb inför sommaren.

Self-care: Ska delta i den här fina utmaningen så det blir extra fokus på meditationen den här veckan. Sen vill jag vha lite hemmaspa också och ge mina stackars fötter lite kärlek.

Musik: Den här:

Träning: Ska yoga varje dag som vanligt och försöka spendera lite mer tid på mattan varje dag. Förra veckan blev det ganska korta pass och jag längtar efter vinyasa flows på 45 min-1 timme.

Läsning: "Beckomberga" av Sara Stridsberg.

Film/Tv: Ska fortsätta med mitt nya guilty pleasure Nashville (....jag vet) och sen så vill jag se "Moonlight" också.

Mat: Är så himla sugen på morötter och broccoli så det blir definitivt morotsstroganoff en dag, morotsbiffar en annan och så den där purjolök -och broccolipajen jag hade tänkt göra förra veckan men som aldrig blev av. Ska skriva veckomeny ikväll så vet inte mer än så. Men ska testa att göra ett par nyttiga snickersbars också har jag tänkt!

Blogginlägg: Ska som sagt skriva om self love, sen blir det tre inlägg i och med den här utmaningen, ett om kompiskärlek + kompisdejting och så ska jag tipsa om lite filmer och serier jag sett på sistone också. Om det är något ni vill läsa om eller undrar över får ni jättegärna kommentera! <3

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
men himla fin status ändå som sagt! ta hand om dig nu till veckan finaste 😊💕
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Celine,

Haha åh statusar som den du skrev lade jag upp på msn hela tiden när jag var liten haha!

celinelf.blogg.se

Twitter