Vecka nio.

Första veckan i mars. Våren är så nära nu att en nästan kan ta på den, trots all snö och alla negativa människor som vägrar vara optimistiska nog att tro att vintern kommer vara över snart. Våren är nära. Helt klart.

På torsdag ska de första 25% av min roman lämnas in och jag har fortfarande jättemycket kvar att göra. Min ångest förstörde för mig rejält förra veckan och det blev inte mycket gjort. Men nu jäklar! Ska skriva, redigera och läsa tills fingrarna blöder om det är vad som krävs, det här jäkla manuset ska minsann in i tid! Håll tummarna för mig finisar. Det här är veckans planer:

Plugg: Ska göra det ovan och på fredag blir det till att läsa och ge respons på fem kurskamraters texter.

Skrivande: Det kommer nog inte bli mycket skrivande utöver romanmanuset.

Inbokat: Ska till min psykolog idag, har en pluggdejt med Clara på tisdag, ska träffa Alicia någon dag och så har jag en tandläkartid på fredag.

Att göra: Redigera, skriva och redigera lite till. Komma ihåg att ta pauser. Göra en månadsbudget.

Self-care: Vill göra fotbad. Och så ska jag ge mig själv en kram och tänka snälla tankar. Det förtjänar jag!

Musik: Den här:

Läsning: Ska fortsätta med "Dagar av ensamhet" av Elena Ferrante. Sedan lyssnar jag på "Just nu är jag här" av Isabelle Ståhl också.

Film/&TV-serie: Ska försöka hålla mig borta från serier så mycket jag bara kan den här veckan, i alla fall fram tills på torsdag. Sen blir det säkert någon film i helgen, kanske "Mustang"

Träning: Ska yoga varje dag som vanligt. Och så tänker jag försöka gå en promenad varje dag!

Mat: Har noll inspiration just nu så det blir antagligen mycket standardrätter (för mig) såsom lins -och champinjongryta, tomatsoppa, bönsallad och hummus i pitabröd.

Blogginlägg: Tänkte tipsa om lite böcker som finns att fynda på bokrean, göra ett inlägg om veckans outfits, visa er mina marsuppslag i bujon, skriva lite om intuition och min inre vägledare och sen får vi se. En frågestund kanske?

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Twitter