Vecka fem.

Vardag

Har fortfarande ångest som river i mig. Men pratar om det, gör mitt bästa och kämpar på. Det kommer bli bättre så småningom. Tänk att februari snart är här. En månad till nu hörrni, sen är det vår! Det får allting att kännas lite lättare. Det här är mina planer för veckan:

Plugg: Ska ge respons på fem kurskamraters manusutkast och läsa lite kurslitteratur.

Skrivande: Ska skriva färdigt romanens 3 och 4 kapitel, och kanske komma igång med kapitel 5.

Att göra: Boka en gyntid, vila, köpa en present, göra upp en budget, komma ihåg att andas.

Inbokat: Har en psykologtid idag, ska jobba ett kvällspass på onsdag, ska till Uppsala och fira finaste Yazmine på torsdag och det är allt jag har inbokat än så länge. Ska nog åka och sätta mig på biblioteket imorgon (tisdag) och/eller på fredag också.

Self-Care: Ska meditera varje dag, ta pauser från skrivandet och duscha varmt och länge. Måste bli bättre på att ge mig själv tid till att bara vara och återhämta mig.

Träning: "30 days of yoga" är över på onsdag och resten av veckans träning tänker jag ska vara i form av till lite mer restorative yoga. Det känns som om min kropp behöver lite extra omtanke i form av hip openers, detox och twists.

Musik: Lyssnar mycket på Jhene Aiko just nu. Och den här:

Bok: Är så otålig just nu och läser därför tre böcker samtidigt. Ska försöka att hålla mig till "Norra Latin" av Sara Bergmark Elfgren den här veckan dock som jag verkligen gillar hittills.

Film/tv-serie: Ska ha filmkväll med familjen ikväll och se "IT". Tyckte så mycket om den när jag såg den i höstas och är pepp på att se den igen. Har börjat se "Dark" på Netflix också och ska fortsätta med den.

Blogginlägg: Ska visa er hur mina månadsuppslag för februari ser ut i min bujo, tipsa om ett par fina saker på internet just nu, summera den sista veckan/tiden av 30 days of yoga och sen får vi se. Vad vill ni läsa om?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

amandasjocron
amandasjocron,

Jaaa, mer bujo! Haha har velat se IT så länge nu men vågar inte!xx

nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Vad roligt att du är pepp på det inlägget haha! <3 Och gör det!! Tycker inte den är särskilt läskig faktiskt, mest fin och underhållande!

nouw.com/elinakmnilsson
Frulindhamn
Frulindhamn,
kram på dig! och bra, kom ihåg dig själv ❤️
nouw.com/frulindhamn
emmawidstrand
emmawidstrand,

Vad pluggar du för något? Kan du inte berätta lite om det? Kram

nouw.com/emmawidstrand
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Absolut, tänkte skriva ett inlägg om det senare i veckan! 😊

nouw.com/elinakmnilsson

Twitter