Vecka ett.

Tänk att det är 2018 nu hörrni! Kan knappt förstå det. Har spenderat årets första dag i soffan helt galet bakis. Men vad gör det? Imorgon börjar året på riktigt tycker jag, och då ni! 2017 var ett år av utveckling för mig, och jag kan ana att 2018 kommer var ett år som handlar om att hitta rätt väg. Inte bara gällande utbildning, jobb och framtiden utan också rent psykiskt. Hursom så är jag redo att ta reda på vad 2018 har att erbjuda! Det här är mina planer under årets första vecka:

Plugg: Ska ge respons på fem kurskamraters texter och sen måste jag låna lite kurslitteratur inför nästa kurs.

Att göra: Söka jobb, ringa några tråkiga samtal, läsa 200 sidor och planera de kommande veckorna.

Inbokat: Ska iväg och fixa min spruckna mobilskärm imorgon och sen har jag en läkartid på fredag. Annars har jag inget inbokat vilket känns jätteskönt. Vill fokusera på att yoga, laga mat och skriva den här veckan!

Skrivande: Ska skriva på min roman! Har lite research att göra men annars ska jag bara skriva skriva skriva!

Träning: True: 30 days of yoga med Adriene börjar ju imorgon så kommer följa hennes videos hela veckan och yoga varje dag. (Läs mer om 30 days of yoga här) Sen planerar jag att promenera en hel del också!

Film/TV: Har precis börjat se på The Good Place så ska fortsätta titta på den. Vill se en dokumentär eller två också. Har ni några rekommendationer?

Musik: Lyssnar mycket på låtarna från the Greatest Showman (särskilt "rewrite the stars!), "Backseat" med Charli xcx och Carly Rae Jepsen och"g2g ttyl" med blackbear och THEY. just nu. Har jag nämnt att min musiksmak är enda röra haha?

Läsning: Håller på att läsa "Milk and Honey" just nu, men ska även återuppta "Ett litet liv". Jag gillar den verkligen, men läsningen har gått väldigt trögt hittills.

Mat: Vill göra en krämig morotspasta, broccolisoppa och sojafärspiroger!

Blogginlägg: Tänker visa vad jag gjorde på nyårsafton, visa några reafynd jag gjort och så blir det en text om småsaker jag gör varje dag som förbättrat mitt liv på olika sätt. På söndag blir det en summering av veckans yogapass och sen publicerar jag nog den tredje och sista delen om skönhetsprodukter jag älskar någon gång under veckan också.

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar

Kommentarer

Twitter