vecka elva.

Hej! Jag är ju för tillfället i London, och kommer vara här tills på onsdag. Det här kommer alltså vara en lite annorlunda vecka. Men det innebär inte att jag inte har någon slags plan (det har jag alltid...) så här kommer veckans planer:

Citat: "What you think, you become"- Buddha. Det här citatet har jag alltid burit med mig och försökt tänka på. När jag kommer hem från London kommer jag antagligen känna mig stressad över allting som måste göras, och då ska jag försöka komma ihåg att göra mitt bästa för att hålla mig lugn och positiv.

Plugg/skrivande: Ska skriva klart kapitel 6-10 och även skriva kommentarsdelen. Jag kom inte så långt som jag hade hoppats på förra veckan så det kommer bli otroligt mycket att göra.

Inbokat: Ska antagligen träffa en kompis på fredagen och så ska jag på släktmiddag på lördagen. Annars har jag inget inbokat och tur är väl det.

Att göra: Ha skitkul i London och fokusera på nuet så gott det går, skriva skriva skriva och vara snäll mot mig själv.

Self-care: Slappna av i London, ta en lång dusch när jag kommer hem igen och aldrig glömma att ta pauser när jag sitter och skriver.

Låt: Den här fina och sorgliga:

Bok: Ska börja läsa "De kommer att drunkna i sina mödrars tårar" som jag fyndade på bokrean!

Mat: I London ska jag äta gott och efter känsla och sen när jag kommer hem ska jag boosta med vitaminer. Så det blir nog mycket grytor och sallader.

Blogginlägg: Ska dela med mig av lite musik jag lyssnar på såhär i mars och så blir det nog ett par inlägg om London! Sen får vi se!

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,

Åh kul att du ska dela med dig av musik! Behöver hitta nytt, är så lätt att bara köra samma gamla vanliga på repeat. 😅💕

nouw.com/joywesterberg
silvi
silvi,

Va kul att vara i London! Jag har alltid velat åka dit, får nog ta tag i det en dag 😊 Hoppas du har en fin resa 😊

nouw.com/silvi
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Gör det! Det är verkligen en helt fantastisk stad!
nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,

Ha så jäkla kul i London nu!! xx

nouw.com/amandasjocron
lifeofkile
lifeofkile,

Twitter