Vecka åtta.

Vardag

Hej. Vecka sju började väldigt läskigt och dramatiskt för mig, och det präglade sedan hela veckan. Jag vill inte gå in på precis vad som hände eftersom det involverar andra människor, men det påverkade helt klart min vecka på flera sätt. Det var inte bara bloggandet som fick bortprioriteras, utan också skrivandet. Förlåt för det! Men nu är det en ny vecka och jag tar nya tag! Ska skriva skriva skriva under vecka åtta, både blogginlägg och på min roman. Nu kör vi!! Det här är veckans planer i en mer detaljerad form:

Plugg: Den första mars ska jag lämna in de första 25% av romanen så har mycket att göra den här veckan. Har en hel del att skriva till, ta bort och redigera i romanmanuset, och sen måste jag skriva kommentarsdelen som hör till uppgiften också. Kommer spendera mestadels av min tid hemma vid skrivbordet eller på bibblan.

Skrivande: Kommer nog inte få särskilt mycket tid över till annat skrivande utöver romanen, men hoppas jag hinner skriva lite dagbok/personliga texter. Det var länge sedan jag gjorde det nu.

Inbokat: Ska boka Londonresa med Yazmine och Clara och ha pluggdejt med Clara nån dag i veckan, har en läkartid på fredag och sen ska jag klippa mig på lördag.

Att göra: Ska skriva ihop och skicka in min stipendieansökan som aldrig blev färdig förra veckan, skriva några tråkiga mejl, förbereda mina månadsuppslag inför mars i min bujo och lämna tillbaka böcker på biblioteket (och betala en pinsamt hög förseningsavgigt :/)

Self-care: Ska ta några promenader och tillåta mig själv att ta ledigt från romanmanuset och skrivandet på kvällarna och i helgen. Och så ska jag försöka lyssna inåt varje dag och känna efter vad jag vill och behöver.

Musik: Den här:

Läsning: Ska börja läsa "Dagar av ensamhet" av Elena Ferrante.

Film/&TV-serie: Kommer antagligen se färdigt säsong tre av mitt guilty pleasure Nashville och sen vill jag se en dokumentär eller två.

Träning: Ska yoga varje dag som vanligt. Vill gärna prova ett par nya yogavideor.

Mat: Ska laga broccolipaj, morotsstroganoff, plättar med sylt och grädde och linssoppa. Och så ska jag göra nyttiga snickersbars! (recept kommer!)

Blogginlägg: Jag ska delta i Freckless bloggutmaning den här veckan så det blir tre inlägg utifrån den, sen blir det ett receptinlägg, ett inlägg med ögongodis och sen får vi se!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Ser fram emot dina kommande blogginlägg!! xx

nouw.com/lifeofkile
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

åh vad roligt! <333

nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,

Åh va kul med en resa till London! Älskar den standen! Åh, vi ska börja med Vego-vecka hos oss så ett recept blir perfekt, ser fram emot inlägget! xx

nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Samma här! Är så pepp! Och åh vad roligt! Heja heja! Det är bara att höra av dig om du vill ha lite fler receptips haha, hjälper gärna till <3

nouw.com/elinakmnilsson
Frulindhamn
Frulindhamn,
kram på dig, vad som än hänt och heja dig som bestämt dig för en bra vecka 😘💕
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tack så mycket finis <3
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter