vecka sex.

Vardag

Och så blev det februari. Vecka fem var väldigt ångestfylld för min del. Skrev inte så mycket som jag hade velat och borde ha gjort, kände mig omotiverad och ville helst gömma mig under täcket och inte titta fram igen förrän våren är här. Men det gjorde jag inte, som tur är, och nu känner jag mig redo för en ny vecka och en liten nystart! Det här är mina planer för veckan:

Plugg: Ska läsa lite kurslitteratur men utöver det ska jag bara skriva.

Skrivande: Ska försöka att bli färdig med första utkastet av 25% av min roman. Puh. I can do this!! *påminner mig själv om att jag älskar att skriva och hur bra det kommer kännas när orden blir till meningar som blir till stycken som blir till kapitel som blir till 25% av min roman*

Inbokat: Ska till min psykolog idag, ska antagligen träffa Yazmine någon dag i veckan och så ska jag jobba ett kvällspass på torsdag. Annars ska jag skriva skriva skriva under veckan och kanske hitta på något roligt i helgen sen!

Att göra: Ska boka in ännu en läkartid, beställa lite smink som börjar ta slut och betala en räkning.

Self-care: Jag ska meditera varje morgon och kväll. Och vara ärligare mot mig själv och mot andra.

Musik: Den här , den här och den här:

Träning: Tänker mig att jag ska yoga varje dag och så blir det nog några promenader också!

Läsning: Är nästan färdig med "Norra Latin" så ska läsa ut den och sen kanske jag börjar läsa "The road less traveled" av M Scott Peck som jag har haft i min ägo i flera år och velat läsa så himla länge.

Film/Tv: Ska se färdigt säsong 2 av Crazy Ex-girlfriend som jag påbörjat och sen ska jag nog fortsätta med "The Leftovers".

Mat: Har inte gjort någon meny den här veckan faktiskt. Men har däremot köpt hem en massa grönt, kokosmjölk, tortilla bröd och olika sorters bönor! Tänker att jag ska göra tortillapizza med rödlök och champinjoner en dag, broccolibiffar med bulgur och kall sås en annan och spenat och purjolökspaj en tredje. Och så blir det kladdkaka med vispad kokosmjölk till efterrätt någon dag!

Blogginlägg: Tänkte tipsa om lite skrivövningar och annat på temat skrivande, göra ett ett-foto-timmen inlägg, prata lite veganism och sen får vi se! Om det är något ni undrar/vill läsa om är det bara att kommentera <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
det är så himla svårt att komma ihåg att man älskar att skriva när man liksom måste! hoppas det går bra iallafall 😘
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
usch ja. tack så mycket <3
nouw.com/elinakmnilsson
ebbanordqvist
ebbanordqvist,

härlig blogg du har!! kram 😊

nouw.com/ebbanordqvist
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Åh tack så mycket <3
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter