Vecka fyrtioåtta.

Tiden går så himla fort just nu. Det känns som om augusti med kursstart och bara ben och jobb bara var för några veckor sedan. Men snart är det december. Jag älskar december och allt vad månaden innebär för mig. Advent, lussebullar, chai te, julkalender, lucia, lite för många clementiner per dag och person, julmusik, raggsockor, nyponsoppa och många stickade tröjor. Är den sortens person som går all in när det kommer till julen. Kanske kommer det märkas här i bloggen, eller så gör det inte det. Vi får se. Hursomhelst! November är inte riktigt slut ännu och det här är mina planer för veckan:

Plugg: Har fem responstexter att skriva färdigt och skicka in och sen ska jag skriva ett diskussionsinlägg om att skriva i du-form.

Att göra: Ringa förskolan jag brukar jobba på, köpa lite julklappar, rensa garderoben, göra hummus och rawbollar, rita upp decemberuppslagen i min bullet journal.

Inbokat: Har en arbetsintervju på torsdag och har en kompisdejt inplanerad på lördag. Annars har jag inte bokat in så mycket ännu.

Skrivande: Ska försöka skriva minst 500 ord om dagen. Har en roman att skriva vidare på och en novell att bli färdig med.

Träning: Planerar att börja promenera igen den här veckan. Det var alldeles för länge sen. Ska yoga mycket också, som alltid. Ska kanske på ett yogapass imorgon till och med!

Film/TV: Tänkte gå och se "God's own country" men den verkar inte gå i Uppsala :( Planerar att börja se "The leftovers" på HBO också. Har hört så mycket bra om den.

Musik: Det verkar inte släppas något kul den här veckan. Eller har jag missat något? Håller mig nog till min novemberlista även den här veckan.

Läsning: Fortsätter med "Ett litet liv" och tänkte börja med del två i Neapelserien av Elena Ferrante också. Gillar att läsa flera böcker pararellt!

Mat: Gjorde en magisk tomatsoppa och åt den med pitabröd & picklad rödlök idag (recept kommer!). Imorgon blir det tacopaj med paprika och sojafärs, på onsdag broccolipasta och resten av veckan får vi se. Kommer med stor sannolikhet konsumera minst två clementiner om dagen också.

Blogginlägg: Recept på tomatsoppa med pitabröd, ett inlägg tillägnat mina bästa tv-serier, en guide till min bullet journal/bulletjournaling i allmänhet och så blir det säkert ett outfitinlägg också. Vad vill ni läsa om? <3

Gillar

Kommentarer

Elinjordo
Elinjordo,
vilket roligt inlägg!
nouw.com/elinjordo

Twitter