Vecka tre.

Förra veckan var helt magisk. Var glad 6/7 dagar och växte flera mil som person. Det blir nog svårt för vecka tre att toppa det, men en ska aldrig säga aldrig! Här är veckans planer:

Plugg: Ska renskriva min planering inför mitt romanskrivande med karaktärsbeskrivningar, planering av kapitel och så vidare. Tänkte också göra någon slags planering/tidsplan för skrivandet framöver.

Att göra: Registrera mig till kursen jag ska gå i vår, skicka in en studieförsäkran till csn, ringa några tråkiga samtal och handla mat.

Inbokat: Ska till min psykolog idag, ska träffa Alicia på fredag och prata astrologi, släkten kommer och firar pappa på lördag och sen på lördags kväll ska jag till Uppsala och träffa en massa fina kompisar.

Skrivande: Har bestämt att jag ska sitta och skriva mellan 9-12 och 13-16 varje vardag från och med den här veckan. Min roman ska vara helt färdig i maj så måste ägna så mycket tid som möjligt åt skrivande. Tänker mig att jag i alla fall ska bli färdig med 1-2 kapitel den här veckan.

Träning: Yoga varje dag och så hoppas jag att jag hinner med ett par promenader också.

Musik: Tipsade om mina tre favoritlåtar just nu häromdagen och utöver dem kommer jag nog mest lyssna på allt som finns i min januarilista:

Film/TV: Är i någon konstig fas just nu där jag har noll lust att titta på tv-serier och filmer. Tråkigt men sant. Så tänker mig att jag ska hålla mig till lättsamma serier som "Riverdale" och "New girl" den här veckan och försöka gilla läget.

Läsning: Ska fortsätta med "The Handmaid's Tale" och "Ett litet liv". Hoppas att jag kommer ha läsa ut "Ett litet liv" den här veckan!

Mat: Ska göra lasagne idag, imorgon blir det bulgursallad med sojabönor och tahinidressing, på onsdag tror jag att jag ska göra morotsbiffar med potatismos till och så blir det tomatsoppa på torsdag! Måste verkligen skärpa mig och göra hummus den här veckan också, det var alldeles för länge sen. Och så ska jag baka chocolate chip cookies och cupcakes till helgen!

Blogginlägg: Tänkte göra ett inlägg om meditation, snacka lite mode och visa er mina mobilanteckningar. Sen får vi som vanligt se!

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Åh vad var det som gjorde din vecka så bra?? xx
Och vad är det för kurs du ska söka?
Hoppas du får en fin vecka!

nouw.com/lifeofkile
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Gjorde en massa saker förra veckan jag aldrig skulle ha vågat för en månad sen vilket känns helt fantastiskt! Ska läsa kreativt skrivande 2- manusutveckling på distans från Luleå tekniska universitet 😊

nouw.com/elinakmnilsson
lifeofkile
lifeofkile,

Men gud va underbart!!
Åh lycka till, va kul!!

nouw.com/lifeofkile
lesbienne
lesbienne,

Twitter