Vecka fyrtionio.

Listor och Summeringar

Igår var det första advent och jag kan knappt förstå det. Julen är här och 2017 är snart över. Det här året har gått helt obegripligt snabbt. Men innan vi säger hej då till 2017 och jag tar jullov har jag lite att göra. Här är veckans planer:

Plugg: Ska skriva den där diskussionstexten om du-form som jag aldrig tog tag i förra veckan. Ska även svara på kurskamraters inlägg och påbörja nästa uppgift lite smått.

Att göra: Handla julklappar, framkalla foton, provlaga julmat, skriva och skicka en massa tråkiga mejl, försöka planera min närmsta framtid utan att få en panikattack.

Inbokat: Ska till en ny psykolog imorgon, tänkte åka in till Uppsala handla julklappar på onsdag och ska hem till Anna på lördag. Annars ska jag mest hänga på bibblan och plugga/skriva.

Skrivande: Har hoppat på '500 ord om dagen i fem dagar' utmaningen i fbgruppen skrivgäris (min bästa grupp<3) så ska försöka skriva minst 500 ord om dagen på min roman.

Träning: Ska yoga varje dag som vanligt och gå lite promenader. Inga konstigheter.

Film/TV: Julkalendern (såklart!), the leftovers, buffy säsong 6 och sen såg jag att viaplay fått in Arrival som jag velat se så himla länge så den blir det nog också.

Musik: Hade så himla fel förra veckan när jag sa att ingen bra ny musik skulle släppas då. Blackbear och Miguel släppte varsitt album i fredags som jag halvt lyssnat sönder i helgen och Halsey och G-eazy släppte "Him & I" som jag tycker jättemycket om. Kommer nog fortsätta lyssna på det. Och så blir det självklart en hel del julmusik.

Läsning: Skippade att läsa vidare i "Ett litet liv" och tog mig igenom "Everything, everything" i rekordfart istället (tyckte om den!). Så tänker att jag ska fortsätta med "ett litet liv" den här veckan istället.

Mat: Ska göra pasta med gräddsås och ärtor idag, böntortillas imorgon och sen blir det lite olika prova-på-julmaten rätter resten av veckan. Tänkte baka lussebullar också.

Blogginlägg: Ett outfitinlägg, ett om 2017 och så tänkte jag berätta lite om mina favoritböcker jag läst i år. Sen får vi se.

Vad har ni för planer den här veckan?

Gillar

Kommentarer

Författarfnatt
Författarfnatt,
Vad är det för en skrivgrupp du är med i? 😊 Jag kan absolut behöva lite pepp!
nouw.com/författarfnatt
Papperstrana
Papperstrana,
Den heter som Elina skriver "Skrivgäris" och är öppen för alla icke-män som gillar att skriva. Dels har vi med jämna mellanrum skrivutmaningar men vi utbyter också mycket tips och tankar kring skrivande. Hittade t.ex. själv till Elinas blogg via den gruppen. 😊
nouw.com/papperstrana
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Ja precis, skrivgäris! Vad kul att du hittade hit via världens bästa grupp 😊
nouw.com/elinakmnilsson
bokelin
bokelin,
Åh vad kul, ser fram emot bokinlägget 😉
nouw.com/bokelin

Twitter