Stjärnor, omlott och röda läppar.

Kläder

Jag är kär. I en klänning och blus som tillsammans kostade mig 200 riksdaler på boohoo.com. Jamen faktiskt.

Toppen har en omlottskärning med fina volanger, slutar precis under brösten och knyts med ett litet snöre. Känner mig så fin i den här. Särskilt när jag bär den ihop med röda läppar. Finns att köpa här.

Den här klänningen har verkligen allt jag älskar. Den är superkort, mjuk, bekväm, är svart och har fina volanger och en omlotturringning precis som toppen. Vad mer kan en begära? Det är uppenbarligen en knock-off på Réalisation Paris klänningen som har synts på en massa it-girls instakonton i år och som jag dagdrömt om i några månader. Jag har verkligen inte ekonomin att spendera nästan 2000 kronor på en klänning och då kändes den här som ett bra budgetalternativ. Finns att hitta här.

Vill ha på mig både klänningen och blusen cirka varje dag, vilket blir ett problem i och med att det inte direkt går att ha på sig båda samtidigt. Hmmm. Får kanske upprätta något slags schema för när jag ska ha på mig vad, haha.

Summan av kardemumman är att stjärnor, omlottskärningar och röda läppar verkligen är min grej för tillfället. Vilket/vilka är dina favoritplagg just nu?

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

bokelin
bokelin,
Jäklar vad snyggt! Just nu lever jag i mjuka tröjor. Och min nya svarta, tighta polotröja. Älskar den, känner mig både fancy och sexig liksom, hahah. Bästa kombon!
nouw.com/bokelin
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tack! Har också en svart, tight polotröja och det är ett så himla bra plagg! Passar till typ allt och får en att känna sig både fancy och sexig precis som du säger!!
nouw.com/elinakmnilsson
angelica,
åh så himla fin klänning ju!
angelicalmv.blogg.se

Twitter