Skönhetsprodukter jag älskar del 3: Kroppen.

Beauty

Here we go! Den tredje och sista delen om skönhetsprodukter jag använder och älskar. Allt är som vanligt 100% veganskt! Den här gången handlar det om allt jag använder ptill annat än ansiktet och håret. Nu kör vi:

Först ut är kallpressad ricinolja som är bland det bästa som hänt mig. Jag använder ricinolja på mina ögonfransar varannan kväll och lite då och då på mina ögonbryn i syfte att få längre ögonfransar och ögonbryn utan kala fläckar. Och det fungerar! Mina ögonfransar har blivit så mycket längre och starkare! Det finns inga faktiska bevis för att ricinolja leder till ökad hårväxt eller gör ögonfransarna starkare men jag är inte den enda som upplever att det fungerar. Om du vill testa, var försiktig så det inte kommer olja i ögonen bara!

Jag är väldigt dålig på att ta hand om mina fötter. Tyvärr. Fötterna förtjänar hur mycket kärlek och omsorg som helst egentligen, med tanke på hur mycket de får utstå, men jag tycker att det är så h i m l a tråkigt att fila, smörja in och så vidare. Men jag försöker (med betoning på försöker) att smörja in mina fötter med den här härliga och mintdoftande fotkrämen från urtekram en gång i veckan i alla fall. Är ingen expert på fotkrämer men fötterna känns mjukare efter användning och doftar så himla gott och fräscht och det är anledning nog att rekommendera den.

Jag har redan pratat om torrborstning minst två gånger tidigare här i bloggen, men nu tänker jag göra det igen. Torrborstning är bland det bästa jag vet (läs mer om hur det går till och vad det sägs vara bra för här ) och det ingår i min dagliga rutin. Använder en torrborste från ecotools som gör ett väldigt bra jobb.

Jag scrubbar inte min kropp så ofta längre eftersom torrborstningen exfolierar min hud lite grann varje dag, men när jag väl gör det förlitar jag mig på diy. Jag blandar kokosolja med strösocker och voila! Sockret exfolierar och kokosoljan gör huden så himla mjuk och mysig = en väldigt bra kombination.

Jag tvättar kroppen med den en duschgelé från Lush. Den doftar sött och som rosor och vem gillar inte det? När jag är färdig i duschen och någorlunda torr smörjer jag in mig med "dream cream" från lush. Och alltså!!! Det är världens bästa body lotion. Huden blir så himla len och mjuk och mysig.

Sist men definitivt inte minst viktigt är läpprodukter! Jag använder läppstift nästan varje dag och då känns det viktigt att ha så mjuka och återfuktade läppar som möjligt. I hopp om att uppnå det scrubbar jag läpparna med "mint julips" från lush 1-2 gånger i veckan och smörjer in dem med ett läppbalsam från Hurraw några gånger per dag. Scrubben doftar extremt mycket mint och exfolierar så himla bra och läppbalsamet smakar mint och gör verkligen sitt jobb. (Det kan hända att jag är smått besatt av mint...)

PRODUKTLISTA

1. Crearome Ricinolja Kallpressad & Eko

2. Urtekram Aloe Vera foot cream

3. Ecotools Dry brush

4. LUSH "Bubbly" Duschgelé

5. LUSH "Dream Cream" Body Lotion

6. LUSH "Mint julips" Läppskrubb

7. Hurraw! "Mint" Lip balm

  • Beauty

Gillar

Kommentarer

Ronette,
Har hört mycket om Ricinolja innan, men blev nog ännu mer pepp på att testa nu. Älskar också Hurraw! förresten, min nya besatthet i läppbalsam-form.
thispastweek.blogg.se
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Testa!! Du kommer inte ångra dig!! (Och om du gör det får du skälla på mig haha).

nouw.com/elinakmnilsson
Ellen,

åh, min favoritkategori!!! älskar detta. är extra nyfiken på produkterna från lush. tack för tips!

ellenlindberg.se

Twitter