Skönhetsprodukter jag älskar del 1: Hudvård

Beauty

Det här är del ett av tre om skönhetsprodukter jag använder och älskar. Allting är veganskt och så "naturligt" som möjligt. Det är en uttjatad term men med naturligt menar jag att jag vill att produkterna jag använder ska ha ingredienser som huvudsakligen kommer från naturen. I del ett går jag igenom vad jag använder för hudvårdsprodukter. Jag har blandhy om någon undrar. Del två kommer handla om vad jag använder för hårprodukter. Men det tar vi en annan dag! Nu kör vi!

Morgon På morgonen tvättar jag först ansiktet med vatten. Sen använder jag den här tonern från lush med tea tree oil i. Har bytt hudvårdsprodukter många gånger men den här tonern har jag använt i flera år nu utan att tröttna. Den får en att känna sig så himla fin och fräsch och tycker den är supereffektiv mot finnar och akne. Efter tonern smörjer jag in ansiktet med den här dagkrämen. Den är rätt så lätt vilket min glansiga panna uppskattar samtidigt som den återfuktar. Tycker den gör sitt jobb riktigt bra, särskilt med tanke på sitt budgetvänliga pris (70 kr!).

Kväll På kvällen håller jag på lite längre framför spegeln. Använder den här jellymasken 1-2 gånger i veckan och låter den verka i ungefär fem minuter på rengjord hy. Om jag har smink på mig tvättar jag av det med den här cleansing gelen från Lumene. Den har mer eller mindre revolutionerat mitt liv! Alltså sminket försvinner på några sekunder och det gör mig så lycklig. När sminket är borta använder jag samma toner som på morgonen och smörjer in mig med min nattkräm från samma märke som dagkrämen. Efter det är det dags för ögonkräm! Jag råkade beställa fel och fick hem en som är till för att reducera rynkor under ögonen. Jag kanske inte direkt är rätt målgrupp men alltså älskar den! Min hud under ögonen har blivit betydligt slätare på bara några veckor. Tillsist smörjer jag in mina torraste partier aka min nästa och mina kinder med en ansiktsolja från weleda. Oljor 4 life <333

PRODUKTLISTA

1. Lush "The birth of venus" jelly face mask

2. Lumene Nordic girl! Deep down clean cleansing gel

3. Lush Tea tree water toner water

4. CCS/Oliva Power of nature Oliva Night cream + day cream

5. dr. organic Organic virgin coconut oil eye perfect

6. WELEDA Almond soothing facial oil

Vad använder ni för hudvårdsprodukter? Hur tänker ni när väljer produkter?

  • Beauty

Gillar

Kommentarer

amandasjocron
amandasjocron,
Jag behöver nya night och day cream! Perfect! <3
nouw.com/amandasjocron

Twitter