Romanidéer, broccoli och känslostormar.

Tänkte att vi skulle kika lite bland mina mobilanteckningar idag. Det måste nästan vara min mest använda app, använder den nog minst lika mycket som twitter och instagram! Här är några saker jag använt min anteckningsapp till de senaste månaderna:

1. En viktig sak att komma ihåg och praktisera.

2. Skriver korta, vaga meningar som den här ibland ibland när fina saker händer. Just det här skulle jag ha kunnat skriva nästan varje dag de senaste månaderna, har varit så modig på sistone.

3. Som familjens distansstudent som gärna åker in till stan och sitter på biblioteket blir det ofta jag som sköter all småinköp. Cirka 50% av mina anteckningar består därför av inköpslistor.

4. Skriver dikter ibland också. Den här tillexempel som jag skrev på bussen påväg hem från min psykolog.

5. I december var jag irriterad på Jan Björklund pga det här. Tänkte skriva en debattartikel om det hela men det blev aldrig av. Lite synd ändå, tror den hade kunnat bli riktigt bra.

6. Wtf

7. Ibland skriver jag små anteckningar till mig själv under veckorna som jag sen läser innan mina samtal hos psykologen. Det blir lätt så att en glömmer och har svårt att beskriva hur en mått och känt under veckan när en väl sitter där annars.

8. Ett fint och tänkvärt citat.

9. Ibland hittar jag den här typer av anteckningar. Ja, hittar! Det här är alltså en anteckning jag skrev mitt i natten, halvt sovandes, när jag hade haft en dröm som jag i stunden tyckte var en bra idé till en skräcknovell/text haha.

10. Skriver många att göra listor också. Försöker hålla dem på en snäll och rimlig nivå. Det blir lätt ångestframkallande annars.

Vad använder ni er anteckningsapp till?

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Twitter