Prickigt, rött och randigt: sådant jag vill ha i min garderob.

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks. Läs mer i slutet av inlägget.

Gick in på Monkis och Gina Tricots hemsidor häromdagen och hittade såklart en massa fint som fick det att klia i fingrarna av ha begär. Ni lär märka ett mönster i det här inlägget. Ett mönster av just mönster- och rött. Väldigt förvånande med tanke på att jag vanligtvis klär mig i svart ungefär 99% av tiden. Menmen, det är alltid kul med lite förändring!

En topp med ett fint print och de här prickiga byxorna som är cirka det gulligaste jag sett.

Den här kavajen är så himla drömmig och jag vill matcha den med mom jeans, matchande kostymbyxor, a-linje formade kjolar, ja, typ vadsomhelst helt enkelt. Den här jumpsuiten vill jag bära när jag sitter på caféer och på filtar och skriver på min roman i vår.

Jag har snöat in mig på rött som ni kanske har märkt. Den här söta lilla väskan får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan på bästa möjliga vis och den här randiga bomullstoppen vill jag ha i min ägo och matcha till precis allt.

Den här klänningen/blusen (adlink) är jag lite för feg för att ha på mig tror jag, men tycker den är superfin. En rutig kjol med knytning i sidan (adlink) ?! Sign me up!

De perfekta mom jeansen (adlink) och en så himla fin omlotttopp (adlink) med knytning i sidan.

Den här koftan (adlink) ser så himla mysig ut och är i en så fin färg. De här byxorna (adlink) kan jag knappt prata om för älskar dem så mycket. Tänk att gå omkring i de här i vår och sommar med en kort t-shirt och jeansjacka?! Yes please.

Vilket av plaggen är er favorit? <3

Det här inlägget innehåller annonslänkar/adlinks . Alla åsikter är alltid min egna och 100% ärliga. Jag skulle aldrig tipsa om något som jag inte faktiskt tycker om och/eller använder. Läs mer om annonslänkar här.

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,

Jag har dom prickiga byxorna och de är såå fina! längtar till varmare temperaturer så jag kan använda dom igen ☺️ Ha en bra dag! 💕

nouw.com/malinlinneaa
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Åh förstår det! De är verkligen jättefina!

nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,

Jättefina kläder! Älskar byxorna!xx

nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Har verkligen snöat in mig på mönstrade byxor just nu haha. Tycker det är så himla fint!

nouw.com/elinakmnilsson
Ida,

Snygga plagg! Gillar den rödrandiga toppen 😊

idanilssonphoto.se

Liknande inlägg

    Twitter