Onsdag.

Personligt

Onsdag. Mitt i veckan. Borde jag ha hunnit med mer hittills den här veckan? Eller har jag hunnit med precis lagom mycket?

Idag har jag gjort pepparkakskryddade raw bollar och pluggat lite grann och ungefär där gick min gräns för hur mycket mitt ångestfyllda sinne kunde klara av på en och samma dag. Men det är okej. Det får vara så ibland.

Igår var jag hos en ny psykolog och det var de mest meningslösa 45 minuterna i mitt liv. Gick till biblioteket efteråt och skrev om du-form och tittade på människorna som satt vid lånedatorerna. Deras fingrar flög över tangenterna och jag undrade vad de sysslade med. Kanske googlade nån av dem fram recept till en parmiddag? Kanske sökte en annan jobb? Kanske skickade en tredje ett tråkigt, milslångt mejl? Jag satt där med min laptop och kände mig lite äcklad av mig själv som ens frågade mig det för vem är jag att undra vad de sysslade med vem är jag att sitta på en hård stol på biblioteket och ha ångest? Vem är jag att gå till en psykolog som klarar att gå upp ur sängen på morgonen även om det gör ont och vem är jag att inte nöja mig och bita ihop?

Idag är det onsdag och det är mitt i veckan. Ingenting har hänt men samtidigt har så mycket hunnit hända. Imorgon är det torsdag och kanske känns det bättre då.

Kram <3


Gillar

Kommentarer

Författarfnatt
Författarfnatt,
Papperstrana
Papperstrana,
isabellahallbrink
isabellahallbrink,
Otroligt härlig blogg du har
nouw.com/isabellahallbrink
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Twitter