Min nyårsafton.

Vardag

Bilderna i det här inlägget är suddiga och röriga och det passar perfekt. För precis så känns min nyårsafton såhär i efterhand. Suddig och rörig. Och otroligt fin!

Firade ihop med mina babes Yazmine, Caroline och Clara. Vi var hemma hos Clara och lagade mat, drack vin och lyssnade på musik.

Vi körde Floras nyårslek , jag-har-aldrig och tog cirka hundra spegelselfies. Jag var tipsy och deklarerade upprepande gånger min kärlek till de andra.

Jag hade maxat med highlighter, glossy läppar, stjärnformade örhängen, lilaskimrande naglar och en helsvart outfit kvällen till ära. Tycker det är så kul att klä upp mig!

Vid tolvslaget befann vi oss i Slottsbacken och jag såg på fyrverkerierna på den dimmiga himlen och kände mig så himla lycklig. Halsade champagne och märkte knappt att det droppade om hela mig på grund av det snöblandade regnet.

Tio minuter in i 2018 gick jag från att vara tipsy till 100% full och tappade min mobil så hela skärmen sprack. Allt som allt var det ändå en så himla fin kväll med några av mina favoritpersoner. Och som jag skrev på instagram: 2018 kommer vara vårt bara vårt <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
men Såå härligt!
nouw.com/carrostyle
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Det var det verkligen! <3
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter