Min bullet journal: Mars

Bullet Journal

Hej finisar. Först och främst vill jag bara säga att det verkligen inte var planerat att ta en minibloggpaus den här veckan, men det blev så. Det var deadline på de första 25% av romanen i torsdags och när jag inte har skrivit som en galning har jag varit så trött att jag knappt kunnat prata. Så bloggen har helt enkelt fått bortprioriteras. Men nu är jag tillbaka! Tänkte mjukstarta lite idag med den här inlägget om mina marsuppslag i bujon. Hoppas ni gillart! <3

Såhär ser mitt månadsomslag ut. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det här temat? Tycker i alla fall om hur de här färgerna ser ut tillsammans + att det känns någorlunda vårigt i alla fall!

Min monthly log och habit tracker ser ungefär likadan ut som förra månaden. Varför ändra ett vinnande koncept liksom?

Min yoga tracker är mina absoluta favorit sida! Skriver ner namnet på videon jag följt alternativt vilken typ av yoga jag gjort på egen hand, om det var ett lugnt/medel/svettigt pass, hur länge jag var på mattan och hur det kändes i kroppen respektive sinnet. Tycker det ger en väldigt bra översikt och hjälper mig att komma ihåg när jag senast gjorde till exempel ett detoxpass eller fokuserade på hip openers.

Här har vi den största skillnaden från förra månadens uppslag! Ska testa en ny layout på mina weekly spreads i mars tänkte jag. Gillar det än så länge! Har slopat mina veckomenyer eftersom jag ändå äter väldigt simpel mat just nu pga hur jag mår, vilket ger lite mer utrymme till att skriva ned vad som händer varje dag vilket min virriga huvud verkligen uppskattar. Som ni ser är linjerna inte alls raka, och det är bra träning för en perfektionist som jag. Tycker nästan att det är lite charmigt. Nästan.

Det var det! Hoppas mars börjat bra för er alla. Vi hörs snart igen <3

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Men åh vilken smart ide☺️
nouw.com/johannna
amandasjocron
amandasjocron,

Jag skulle älska att se hur mycket du gör på progress trackern!<3

nouw.com/amandasjocron

Liknande inlägg

    Twitter