Min bullet journal: februari.

Bullet Journal

Här är månadens uppslag i min bulletjournal!

Jag kämpade med att komma på ett tema för februari. Sen kom jag fram till att det inte alltid behöver vara så himla komplicerat och bestämde att månadens tema är hjärtan och kärlek! Det är ju trots allt alla hjärtans dag snart. Mitt "omslag" för februari är väldigt enkelt och minimalistiskt, men det är så jag vill ha det.

Nästa uppslag består av min månadsöversikt. Där skriver jag i deadlines, jobbpass och annat jag bokar in under månadens gång. Jag gör nämligen ett veckouppslag i taget och då är det skönt att ha någonstans att skriva ned saker som blir inbokade någon/några veckor i förväg. De saker som är markerade med rosa är nöjen och de som är markerade med blått är deadlines/jobb/psykologtider.

Intill min månadsöversikt har jag mina trackers! Jag har testat lite olika layouts för det här uppslaget men har verkligen fastnat för det här enkla upplägget. Jag tycker att det ger en väldigt bra översikt, vilket känns som det allra viktigaste när det kommer till trackers. En vill ju få ut något av dem och med det här upplägget tycker jag det är lätt att se vad som går bra och mindre bra och hur humöret skiftat under månaden.

Nästa uppslag är tillägnat min yoga tracker och en sida jag tänker att jag ska använda som en "brain dump". Jag tycker om att skriva ned vilka yogapass jag gör och hur det känts på mattan dels för att kunna följa min utveckling men också för att hålla koll på vilka pass och typer av yoga jag nyligen gjort och vilka det börjar bli dags att göra igen. Det jag brukar skriva ned är namnet på videon jag följt/vilken typ av yoga jag gjort, hur det kändes i sinnet och kroppen samt om det var ett lugnt, medel eller svettigt pass. Intill min yoga tracker brukar jag vanligtvis ha ett uppslag där jag skriver ned en mening om dagen (lite som en dagbok i miniformat) men jag kände för att testa något nytt den här månaden. Jag tänker att jag ska använda det här uppslaget till klotter, små tankar och dikter samt idéer jag får under månadens gång.

Och så till sist! Såhär ser mitt veckouppslag ut för första veckan i februari. Minimalistiskt och tydligt men ändå rätt så gulligt om jag får säga det själv.

Hoppas ni tyckte om det här inlägget! Har ni en kalender/bujo eller hur håller ni koll på livet och allt som ska hinnas med? <3

Gillar

Kommentarer

amandasjocron
amandasjocron,

Alltså jag blir så inspirerad när jag ser din BoJo!!xx

nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
vad roligt att höra!! <3333
nouw.com/elinakmnilsson
Frulindhamn
Frulindhamn,
näääej så fint!! önskar att jag hade tålamodet 💕
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
åh tack!! jag har nästan inget tålamod alls men att sitta och pyssla med min bujo går förvånansvärt bra ändå! men förstår att det inte funkar för alla <3
nouw.com/elinakmnilsson
Vera
,

Blir verkligen så inspirerad av din blogg<3

elinakmnilsson
elinakmnilsson,
åh vad roligt att höra! <3
nouw.com/elinakmnilsson
Nicolina,

Så fin bullet journal! Hela din blogg är bara så himla mysig ju!

nicolinaa.ratata.fi/blogg/
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tack så mycket! Och åh tack, vad glad jag blir! <333
nouw.com/elinakmnilsson

Twitter